Fosta reședința a lui Michael Jackson a fost scoasă din nou la vânzare

0

Neverland, fosta fermă din California în care a locuit megastarul american Michael Jackson, este din nou la vânzare cu un preţ de 67 de milioane de dolari, în scădere cu 33% faţă de preţul ei iniţial din 2015, care era de 100 de milioane de dolari.

Regele muzicii pop a cumpărat acea proprietate uriaşă de 2.700 de hectare în anii 1980 contra sumei de 19,5 milioane de dolari. Obiectele personale ale cântăreţului american, care a murit în 2009, au fost scoase din fermă în timpul renovărilor.

Scoasă la vânzare cu preţul de 100 de milioane de dolari în 2015 de agenţia Sotheby’s, ferma Neverland a revenit pe piaţa imobiliară cu preţul de 67 de milioane de dolari.

Neverland aparţine de municipalitatea Los Olivos, în comitatul Santa Barbara din California. Reşedinţa de pe această proprietate conţine 16 dormitoare, 29 săli de baie, un cinematograf cu 50 de locuri, o sală de bal si o piscină superbă.

Un uriaş parc de distracţii înconjoară reşedinţa principală, iar printre atracţiile principale se află o roată impresionantă şi un cort de circ.

În acea oază de pace, inspirată din universul magic al lui Peter Pan, Michael Jackson a compus cele mai multe dintre piesele sale de succes şi tot acolo a primit în vizită numeroase celebrităţi, precum Marlon Brando, Gregory Peck şi Elizabeth Taylor.

Sursa foto: Trulia