Diva de 63 de ani care ne oferă o lecție de stil

0

Daca ne gândim la anumite celebritați de sex feminin care să aibă peste 60 de ani si să poarte în continuare cu mândrie fuste scurte din catifea dar si rochii mulate pentru a-și pune în evidentă trupul frumos sculptat, nu cred că ne vin în minte prea multe exemple. Cu siguranța unul dintre ele este chiar Isabelle Huppert care stârnește invidia multor femei mult mai tinere decât ea. Am selectat cele mai frumoase apariții publice pe care actrița le-a avut de la începutul anului 2017 și vi le prezentăm și voua, drept o adevărata lecție de stil:

Isabelle Huppert poartă o rochie Dior

Sursa foto: Getty Images

Isabelle Huppert a strălucit pe covorul rosu la Premiile Oscar în această rochie semnată Armani Prive, la care au fost asortate bijuteriile Repossi si pantofii Christian Louboutin.

Sursa foto: Pinterest

Prezentă la Ceremonia de decernare a unor premii din industria filmului independent, Isabelle a dat din nou dovada de eleganța purtând acest costum marca Chloe.

Sursa foto: Pinterest

Isabelle a participat si la lansarea colectiei toamna – iarna Louis Vuitton la Paris Fashion Week.

Sursa foto: Pinterest

O mână de om, Isabelle Huppert este, pentru cei mai mulţi, fascinantă atât prin fragilitate, cât şi prin forţa degajată, prin impresia de femeie puternică pe care o lasă.

Scurtă biografie:

Născută la 16 martie 1953, la Paris, Isabelle Huppert a ajuns la actorie dintr-o întâmplare, încurajată de mama sa, profesoară de engleză. Pe lângă o formidabilă carieră teatrală, a jucat, începând din 1971, în aproape 100 de filme, impunându-se rapid printre actriţele de vârf ale generaţiei sale. Este actriţa cu cele mai multe filme – 16 – în competiţia oficială de la Cannes şi una dintre cele patru care au câştigat premiul de interpretare de două ori, alături de Vanessa Redgrave, Helen Mirren şi Barbara Hershey: pentru „Violette Nozière” (1978) şi „La pianiste” (2001).

Deţine recordul de nominalizări la Premiile César: 13. A câştigat o singură dată, pentru „Ceremonia” (1995). Printre cele mai importante roluri ale sale, se numără cele din „Dantelăreasa” (1977, regia Claude Goretta), „Violette Nozière” (1978, regia Claude Chabrol), „Surorile Brontë” (1979, regia André Téchiné), „Loulou” (1980, regia Maurice Pialat), „Sauve qui peut (la vie)” (1980, regia Jean-Luc Godard), „Dama cu camelii” (1981, regia Mauro Bolognini), „Coup de torchon” (1981, regia Bertrand Tavernier), „Une affaire de femmes” (1988, regia Claude Chabrol), „Malina” (1991, regia Werner Schroeter), „Madame Bovary” (1991, regia Claude Chabrol), „Ceremonia” (1995, regia Claude Chabrol), „L’école de la chair” (1998, regia Benoît Jacquot), „Pianista” (2001, regia Michael Haneke).Actrita are azi 63 de ani și a jucat toată viața ei în filme și piese de teatru. ”ELLE” e cel mai nou film în care a jucat în 2016 și unii critici spun că e cea mai bună prestație actoricească a ei.