Cândva am fost o broască dansatoare! Marturisirile dureroase ale unei celebrități

0

Câstigătoare de Oscar, Kate Winslet si-a deschis sufletul si a tinut un discurs la cea de-a patra editie anuală a WE Day UK, eveniment care a avut loc la SSE Arena din Wembley, in Londra. Actrita a povestit ca a avut parte de rautați din partea celorlalți copii din jurul ei, pe când avea o vârsta fragedă. Marturisirile au fost facute in fața a peste 12 000 de invitati, cărora le-a spus că in copilărie a fost motivul glumelor colegilor ei, pentru simplul fapt că isi dorea să devină actriță.

„Am fost motivul glumelor la școala. Imi spuneau Blubber (umflata). Se luau de mine pentru că voiam sa fac actorie. M-au inchis in dulap. Au râs de mine. Mi s-a spus chiar că o să fiu norocoasa cu actoria, dacă sunt fericită să mă mulțumesc cu rolurile de fete grase. Am simțit că nu sunt de ajuns, ca nu sunt suficient de bună. Nu arătam bine…totul pentru că nu mă incadram in ideea altcuiva de perfecțiune. Nu aveam corpul perfect,” a mărturisit ea.

„Deseori eram distribuită in rolul crocodilului, sau al ciorii, am fost chiar si o broască dansatoare cândva. Dar nu conta. Tot imi plăcea. Imi plăcea să joc. Nu a contat cât de mici sau mari au fost rolurile mele. Voiam să devin foarte bună la asta si eram determinată să continui sa invăț,” a spus actrita.

Sursa foto: www.justjared.com