„Mă îmbrac cum mă simt bine și nu contează ce spun alții”. Vedetele iți dau sfaturi pentru a-ți face viata mai frumoasă

0

Câteva citate bine alese chiar din rândul unor vedete cărora viața nu le-a fost usoară, vor da increderii tale un mic impuls si vor promova dragostea de sine:

Demi Lovato

„Nu sunt un top model, am forme. Găsesc lucruri care să imi evidențieze corpul si port mereu lucruri in care mă simt bine.”

Sursa foto: Mike Windle

Troian Bellisario

„Cred in a te trezi in fiecare zi si a face un pas inainte către sănatate si către a-ti onora corpul. Adu-ti aminte că ești tânără, frumoasă, individuală și unică pentru că asta valoreaza totul in lumea aceasta.”

Victoria Justice

„De curând am inceput să imi dau seama că nu chiar tot referitor la corpul, chipul sau părul meu trebuie să fie perfect. Important este ca eu să mă trezesc si să fiu recunoscatoare in fiecare zi pentru că am doua brațe, doua picioare, că sunt sanătoasa si că familia mea este bine. Acestea sunt lucrurile la care trebuie să mă gândesc si pentru care să ii mulțumesc zilnic lui Dumnezeu.”

Josie Loren

„Daca esti fericita cu felul în care îti trăiești viața, atunci se va reflecta si in felul in care arați din punct de vedere fizic.”

Sursa foto: Style Bistro

Zendaya Coleman

„Cel mai bun lucru este să realizezi că tu ești tu si că trebuie să lucrezi cu ce ți s-a dat. Fiecare are trăsături pe care nu le apreciază, dar la sfârșitul zilei, este ceea ce te face diferită si te separă de restul lumii.”

Jordin Sparks

„Este ok să te simți câteodata neplăcuta si este de asemenea ok să simți că nu te asemeni persoanei de lânga tine. Dar ceea ce trebuie sa știi este că ești frumoasă, că ești puternică si că ai valoare. Este important să știi acest lucru.”

Sursa foto: www.thesource.com

Nina Dobrev

„Fiecare are nesiguranța sa, si cam așa se întamplă in viată. Dar, la un moment dat, realizezi că fiecare persoană este complet diferita, deci nu are niciun rost sa te compari cu altii. Ceea ce tu vezi la altul poate nu va arăta la fel pe tine.”

Lily Collins

„Cred ca este important sa te destăinui unei prietene apropiate din când in când referitor la problemele pe care le ai, pentru că in acel moment ea iti poate spune: Ooh, si eu simt acelasi lucru. Atunci, dintr-o dată, te simți mai impăcată cu tine insăți și mai increzătoare cu privire la cine ești tu.”

Sursa foto: Instagram Lily Collins

Emma Roberts

„Ma imbrac pentru mine, pentru ca atunci cand ma simt bine nu conteaza ce spun altii. Cred ca este vorba despre incredere si despre felul in care postura ta atrage atenția celor din jur.”

Ashley Benson

„Toate avem imperfecțiuni si trebuie sa invațăm să le acceptăm si să fim noi insine. Mi-a luat ceva timp să o fac, dar la sfârsitul zilei vei fi mai fericită dacă nu te gândesti in mod constant la ce ar trebui si la ce nu ar trebui sa mănânci.”

Sursa foto: ashleybensonphotostyle

Sursa articol: Revista Seventeen