29 august: Michael Jackson

  0
  Pe 29 august 2013, Michael Jackson ar fi împlinit 55 de ani ºi ar fi petrecut aceastã zi, cel mai probabil, pe scenã, oferind lumii piese memorabile ºi show-uri incredibile.
   
  Michael spunea într-un interviu cã un cântec trebuie sã se scrie de la sine.  Un cântec porneºte cursa sorþii sale din sufletul artistului ºi o sfârºeºte în inimile ascultãtorilor, din ale cãror emoþii îºi extrage sensurile ºi semnificaþiile. 
   
  Aceastã emoþie va fi transmisã pe 13 noiembrie în cadrul spectacolului Remember the time? A show to remember Michael Jackson feat. Mike Terrana. La Sala Palatului va avea loc o punere în scenã a poveºtilor conþinute de piesele Regelui asemenea unui spectacol teatral, de tip musical. Va lipsi jocul actoricesc clasic, însã vor fi prezenþi „actori” inediþi care vor reda într-un mod deosebit un scenariu bine pus la punct. În rolurile principale, aºadar, vor fi personalitãþi dintr-un larg spectru artistic. Mike Terrana va da tonul întregului spectacol, un toboºar versatil care a promovat mai multe stiluri muzicale de-a lungul carierei, dovadã fiind colaborãrile cu artiºti precum Axel Rudi Pell, Tarja Turunen, Yngwie Malmsteen ºi mulþi alþii. Fondul muzical va fi asigurat de Evolution Tempo Orchestra care va interpreta piesele lui Michael într-o manierã simfonic pop, aºa cum nu s-a mai auzit în România. DaDans, sub coordonarea lui Judith State, vor înfãțișa, prin miºcãri spectaculoase, povestea de viaþã a Regelui aºa cum a vrut el sã o cunoascã publicul, extrasã din cântecele sale. Trupa Crash va condimenta show-ul cu un moment de percuþie extraordinar.
   
  În rolurile secundare, vor fi proiecþiile inedite, special realizate pentru acest eveniment care vor completa perfect cadrul muzical ºi coregrafic, asigurând un spectacol total, în care toate simþurile vor fi antrenate la intensitate maximã.
   
  Niciun tribut adresat lui Michael Jackson nu a fost reuºit sã capteze esenþa mesajului sãu artistic. Evenimentul organizat de Phoenix Entertainment va surprinde candoarea muzicii sale, melancolia, energia, optimismul, puterea de a lupta ºi de a schimba ceea ce este dãunãtor în jurul nostru. Prin acest spectacol, moºtenirea lui Michael va fi dusã mai departe ºi va dovedi cã el este de neuitat ºi de neînlocuit. Iar de fiecare datã când fanii îi ascultã piesele ºi trãiesc emoþiile pe care el le investea în melodii, în versuri ºi în dans, Michael Jackson se naºte din nou, fiind astfel nemuritor ºi mereu actual.
   
  Biletele pentru Remember the time? A show to remember Michael Jackson feat. Mike Terrana sunt disponibile în rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librãriile Humanitas și Cãrturești, la casa de bilete a Sãlii Palatului și online, pe www.eventim.ro la preþurile de 280, 220, 160, 110 și 60 de lei, în funcþie de categoria de loc, iar copiii între 5 și 12 ani beneficiazã de o reducere de 50% .