Alb Negru lanseaza videoclipul „Colegi de camera”

  0
  Dupã succesul rãsunãtor și cucerirea top-urilor românești cu piesa Mi-e sete de tine, trupa Alb Negru face o nouã surprizã muzicalã fanilor. Așteptarea a luat sfârșit! Sprint Media Group și Cat Music lanseazã azi, 28 iulie 2013, în premierã naționalã, cel mai nou videoclip Alb Negru, Colegi de camerã.    
   
  Colegi de camerã este altceva, diferit de tot ce am fãcut pânã acum. Piesa este una veselã, care îți trezește fantezii, îți lasã libertatea de a-ți închipui diverse ipostaze ale vieții! Noi avem mare încredere în aceastã piesã și sperãm sã trezeascã în public aceeași stare de optimism și bunã dispoziție pe care am avut-o și noi la ascultarea ei!” declarã Andrei și Kamara de la Alb Negru.
   
  Clipul aduce în prim plan atmosfera anilor ’80, iar Andrei și Kamara joacã rolul unor rivali care se șicaneazã pentru câștigarea inimii unei fete. Amândoi întruchipeazã bãrbatul perfect, dispus sã își satisfacã și sã își rãsfețe aleasa, pânã dincolo de poate. Cine câștiga aceasta lupta, va invitãm pe voi sa descoperiți!
   
  Versurile melodiei îi aparțin lui Shift, iar regia clipului lui Alex Ceaușu. În videoclip se remarcã, de asemenea, apariția lui Shift și Ralflo, buni prieteni ai lui Andrei si Kamara! 
   
  Mulțumiri speciale firmei Taxi Pelicanul și Cars Tuning pentru ajutorul acordat în realizarea acestui clip.