Allexinno & Starchild lanseaza o noua piesa: „Pentru ea”

  0
  Priviri pe furis… cuvinte nerostite… sentimente puternice… emotii unice… toate doar “Pentru EA (Lara Song)”, noul single semnat Allexinno & Starchild.
   
  Scrisa si produsa de Allexinno & Starchild, “Pentru EA (Lara Song)” este o piesa indie pop dedicata tuturor fetelor care te fac sa visezi si sa evadezi intr-o lume plina de iubire.
   
  “Uneori e greu sa iti exprimi sentimentele fata de persoana iubita, iar “Pentru EA” poate fi declaratia de dragoste perfecta. Cateodata nu e nevoie de prea multe cuvinte pentru a-i spune “te iubesc”, e suficient o singura melodie.”, a spus Allexinno.
   
  “Compusa cu gandul la toate povestile de dragoste nespuse, piesa este perfecta pentru a-ti declara iubirea fata de acea persoana speciala din viata ta. “Pentru EA” este o piesa care transmite iubire, bucuria sentimentului, optimism si speram sa apropie cat mai multe persoane. Sa aveti o vara plina de iubire!”, a completat Starchild.
   
  Single-ul urmeaza sa beneficieze de un videoclip ce va fi filmat luna viitoare. Mai multe detalii gasiti pe pagina lor de facebook.