Marius Marin feat. Cristina Spatar – „Povestea noastra”

  0
  Marius Marin, fostul finalist de la “Vocea Romaniei”, isi lanseaza primul single oficial alaturi de Cristina Spatar si de casa de discuri Red Clover Media. 
   
  Cat a fost concurent la “Vocea Romaniei”, Marius Marin nu s-a remarcat numai datorita calitatilor vocale, ci si a celor fizice, Loredana Groza numindu-l Gerard Butler de Romania. Dupa incheierea show-ului, Marius a insotit-o pe Loredana, fosta lui antrenoare, in turneul “Magic”. Astfel, el a putut sa fie auzit si vazut pe scena in peste 15 orase.
   
  “Intre mine si ,,Povestea noastra” a fost ,,dragoste la prima auditie”. Prima mea piesa este extrem de importanta si definitorie pentru stilul ce il voi aborda pe viitor, iar vocea Cristinei a completat superb tabloul ce-l aveam dinainte de a asculta varianta finala. Imi doresc foarte mult ca piesa sa placa tuturor si le-o dedic cu drag celor ce m-au sustinut la ,,Vocea Romaniei”, colegilor si prietenilor noi pe care mi i-am facut in turneul ,,Magic”, familiei si desigur, celei ce m-a indrumat pana acum, Loredana!”, a declarat Marius Marin.
   
  “Fiind colegi la aceeasi casa de discuri, mi-a placut cand am ascultat piesa si m-am bucurat cand mi s-a propus sa cant alaturi de Marius. “Povestea noastra” este o piesa cu un mesaj foarte frumos si sper sa ajunga la sufletul ascultatorilor.”, a spus Cristina Spatar.
   
  Cristina lucreaza la propriul single ce va fi lansat la inceputul sezonului estival. Mai multe detalii veti gasi pe pagina ei de facebook, fb.com/cristinaspatarofficial.
   
  Pentru a afla unde ii puteti vedea pe ce doi cantand “Povestea noastra”, vizitati fb.com/MariusMarinOfficial.