Anda Adam face flashmob la Romanian Music Awards

  0

  Anda Adam pregãteºte o mare premierã pentru piaþa muzicalã româneascã. Cu ocazia recitalului de vineri searã din cadrul Romanian Music Awards, când va cânta în premierã noua sa piesã, solista îºi va mãri trupa de dansatori cu peste 10.000 de persoane.

  Deºi pare incredibil, aceastã performanþã poate fi realizatã cu ajutorul publicului. Cei care vor fi prezenþi în Piaþa Sfatului din Braºov au pânã vineri timp sã înveþe coregrafia Andei Adam ºi sã danseze în acelaºi timp cu îndrãgita cântãreaþa.

  În acest sens, unul din dansatorii ei a fost filmat executând miºcãrile pe care oricine le poate învãþa de acasã, astfel încât vineri fie parte din marea reprezentaþie de dans în aer liber.

  Mai sunt doar trei zile, însã timp suficent pentru cã mii de oameni sã înveþe din mers paºii de dans. În acest sens, cântãreaþa îºi încurajeazã fanii sã rãspândeascã filmuleþul pe internet, prin intermediul Facebook-ului ºi a oricãrui alt instrument de comunicare virtualã.

  Vineri searã, peste 10.000 de oameni din Piaþa Sfatului – Braºov sunt aºteptaþi sã danseze în sincron cu Anda Adam în ceea ce ar putea deveni cel mai mare flashmob muzical din România.

  Înregistrarea video a miºcãrilor de dans poate fi urmãritã atât pe canalul oficial de Youtube al artistei cât ºi pe Pagina oficialã de Facebook http://www.facebook.com/AndaAdamOfficial.