Miss Mary lanseaza „Battlefield Of Love”

  0

  Miss Mary lansezã cel de-al treilea single „Battlefield Of Love”.

  Melodia de debut “You Don’t Love Me” i-a adus lui Miss Mary numeroase aprecieri, fiind asemãnatã datoritã timbrului vocal și vocii puternice, atât cu Christina Aguilera cât și cu Miley Cyrus. Al doilea single, “Open”, a fost compus de Jake, un producãtor foarte talentat din Madrid, în colaborare cu unul dintre membrii FlyinState, Pol. Piesa beneficiazã de un videoclip regizat de Michael Mircea și a ajuns pânã pe locul 8 în topul Media Forest.

  Versurile și muzica piesei “Battlefield Of Love” au fost compuse de Jake, iar de orchestrație s-au ocupat bãieții de la FlyinState, F.Charm si Pol. Odatã cu varianta radio, Miss Mary lanseazã și primul remix oficial al melodiei realizat de Motzu, cunoscut în rândul ascultãtorilor de hip-hop pentru producțiile muzicale și colaborãrile cu numeroși interpreți ai genului.

  Miss Mary a primit pânã acum mai multe cereri pentru a-i fi remixate piesele, însã doar propunerea venitã din partea lui Motzu a fost suficient de interesantã pentru a o accepta. “Am ales sã lansez ambele variante ale piesei “Battlefield Of Love” în același timp pentru cã mie îmi plac amândouã și sper sã vã placã și vouã”, a spus Miss Mary.

  Pe langã muzicã, Miss Mary se preocupã și de școalã, fiind elevã în clasa a IX-a la liceul Gheorghe Șincai. Pentru ca începutul de an școlar sã fie mai frumos, Miss Mary oferã cadou un rucsac personalizat celui care povestește pe pagina de facebook Luvit, http://www.facebook.com/luvitro, cea mai amuzantã întâmplare de la școalã.

  De asemenea Miss Mary le face cadou un link de download gratuit pentru “Battlefield Of Love”, varianta radio și remixatã, celor care dau azi și maine like paginii Luvit.