Andreea Balan lanseaza videoclipul Crazy About You

  0

  Andreea Balan a lansat, in premiera, pe contul ei de Facebook ( http://facebook.com/andreeabalan ) si pe Monden.info ( http://www.monden.info/ ) videoclipul piesei Crazy About You. Este al doilea single lansat in ultimul an de cantareata-dansatoare, dupa hitul Trippin’ (care are deja 3 500 000 de vizualizari pe YouTube).

  Pentru filmarile acestui videoclip, artista Cat Music si echipa sa numeroasa au petrecut mai bine de 20 de ore in Palatul Ghica, acolo unde s-au desfasurat filmarile. Regizorul a fost Alex Ceausu iar de post-procesare si efecte speciale s-a ocupat Cristi Smarandoiu.

  De styling s-au ocupat atat stilista personala Adelina Toma cat si Andreea Inankur, aceasta din urma i-a ales artistei rochii, pantofi si accesorii de la designeri romani. Andreea si-a dorit ca in acest videoclip sa promoveze numai designeri din Romania, consideradu-i foarte talentati (Iris Serban, Eugenia Enciu, Mihaela Glavan, Rhea Costa).

  Piesa Crazy About You a fost compusa si produsa de Keo, Louie Grants si Sunrise Inc. Printre cei care apar in videoclip se numara Petrisor Ruge, partenerul de scena al Andreei, coregraful Bursucu’, dansatorii Innei (Niggar si Jerry).

  Invitatii speciali ai acestui videoclip sunt Ivan Berry (ex-director Sony Music Canada) si Rupert Gayle (compozitorul canadian care a lucrat pentru albumul Superwoman).

  Andreea Balan: Crazy About You nu este un videoclip de imagine ci prezinta o parte din universul in care traiesc. Fiecare camera in care intru semnifica intr-un mod simbolic momente din viata mea iar personajele din clip sunt oameni care mi-au fost alaturi de-a lungul anilor. Cred ca este unul dintre cele mai bune clipuri ale mele.