Interviu cu Fergie de la Black Eyed Peas (exclusiv pentru Romania)

  0

  Monden.info este singura publicatie din Romania care a luat parte la sesiunea de interviuri prin telefon ce a avut loc pe 1 decembrie. Motivatia acestui interviu este campania Avon Voices care a fost lansata zilele trecute si despre care v-am scris aici.

  Fergie e o cantareata foarte talentata, compune si scrie melodii, e designer de haine si e si actrita. Are sase premii Grammy in palmares si este membru al unuia dintre cele mai de succes grupuri muzicale din ultimii ani: The Black Eyed Peas. Atunci cand e pe scena genereaza energia necesara pentru a lumina intregi stadioane din intreaga lume. Poate de aceea urmatorul turneu BEP se va desfasura numai pe stadioane.

  Artista a inceput colaborarea cu Avon pentru parfumul sau lansat in acest an – Outspoken. A fost un proiect reusit asa ca Avon i-au propus lui Fergie sa faca parte din juriul concursului Avon Voices.

  Buna, Fergie! Ce mai faci?
  Buna. Sunt bine, sunt in New York acum.

  De ce ai intrat in competitia Avon Voices?
  Dedicatia continua a celor de la Avon pentru femei este fara egal. Atat ca femeie cat si ca artist, am un respect profund pentru angajamentul Avon. Sunt foarte incantata sa fac parte din juriul Avon Voices. Aceasta competitie ofera femeilor o sansa reala sa-si faca vocea auzita in intreaga lume. E o adevarata oportunitate pentru talentele nedescoperite sa iasa in fata.

  Daca ai participa in Avon Voices si nu ai fi cunoscuta, ce piesa ai alege si de ce?
  Sunt foarte ambitioasa si probabil as intra in ambele competitii: as scrie un cantec pentru una si pentru cea de cantat, depinde de starea pe care vreau sa o transmit. Daca simt ca vocea mea e mai rock si e puternica, as alege o piesa rock. Daca as simti ca vreau sa cant ca o diva, as merge pe varianta Whitney Houston sau Celine Dion. Cred ca e foarte important ca fiecare individ sa aleaga melodia care li se potriveste. Unii oameni au o vocea mai ciudata si nu ating o gama larga de sunete insa sunt superstaruri pe partea lor si au carisma. Trebuie sa-ti alegi cel mai mare atu si sa te concentrezi pe el.

  Ce parere ai de Cheryl Cole? Crezi ca va reusi sa aiba succes in SUA?
  Nu cred ca Cheryl Cole va avea o problema in a avea succes oriunde. Este un artist incredibil de talentat si o persoana grozava.

  Fiind implicata in aceasta competitie, te-ai gandit sa devii producator muzical sau cautator de talente noi?
  Cred ca deja sunt un cautator de talente cu Avon Voices. Ma entuziasmeaza foarte tare pentru ca se desfasoara in peste 60 de tari si a aparut in 40 de milioane de brosuri. Sunt incantata sa vad ce talente se vor inscrie in concurs. Nu toata lumea traieste in New York si Los Angeles iar asta e partea frumoasa a internetului si a acestei competitii. Talentele pot veni din orice colt al lumii. E primul an in care facem concursul acesta insa daca Avon mi-ar cere sa fiu din nou in juriu, cu siguranta as fi acolo.