Catalin Josan in topurile muzicale europene

  0

  Piesa “Don’t Wanna Miss You” interpretata de Catalin Josan a ajuns, in trei saptamani de la lansarea sa in Italia, in Top 20 al celor mai ascultate melodii in Peninsula.

  Sound-ul brit-pop cu versuri romantice si sarmul irezistibil al tanarului moldovean  au facut ca piesa “Don’t Wanna Miss You “ sa fie fredonata de mii de Italieni, aceasta ajungand si  pe locul 77 in Topul de vanzari Itunes Singles Chart Italia. La sfarsitul acestei luni Catalin a onorat invitatia canalului de televiziune Rai Due de a participa la emisiunea TOP of The Pops.

  Italienii au putut sa-l  vada pe Catalin interpretand  “Don’t Wanna Miss You” si in cadrul evenimentului de decernare a  premiilor MTV TRL  ce a avut loc pe 20 aprilie la  Florenta.

  Intr-o perioada in care Europa este invadata de muzica  dance romaneasca, performanta lui Catalin este cu atat mai remarcabila cu cat este primul artist roman care ajunge in Top20 cu o melodie pop-rock in engleza, intr-o tara in care muzica de succes este cantata in italiana de catre baieti frumosi si carismatici de care toata lumea a auzit  precum Eros Ramazzotti, Tiziano Ferro, Jovanatti dar si de catre mai clasicii Zucchero, Al Bano, Toto Cutugno sau Vasco Rossi.

  Succesul de radio din Europa al piesei “ Don’t Wanna Miss You” nu urmeaza din pacate unei performante similare in Romania. 

  “Acaparate” de multitudinea pieselor dance dintre care trebuie sa selecteze noile hituri, radiourile din Romania nu au vazut pana acum un potential hit in piesa “Don’t Wanna Miss You”.

  Poate ca binemeritatul succes international al lui Catalin le va atrage atentia si lor si astfel Catalin va putea fi ascultat nu doar de romanii din Italia dar si de catre cei de acasa.