Kim Kardashian te învață cum să alegi ținuta corectă din propriul dulap!

0

Se întâmplă des să ne uităm în dulap și să nu știm cu ce să ne îmbrăcăm, fie că avem foarte multe haine fie că avem doar câteva. Dacă te regăsești în această situație trebuie să ții cont de câteva sfaturi:   

1.Ȋntinde pe pat sau pe o canapea cele mai interesante lucruri din dulap!

Alege orice obiect vestimentar de care te-ai plictisit și încearcă să il porți într-o altă combinație față de cum o făceai de obicei. Dacă este vorba despre o cămașă poți adăuga peste ea un pulovăraș. Același lucru îl poți face și legat de o rochie casual. Poți pune deasupra o bluză care iți va schimba radical look-ul. Indiferent de ceea ce ai purta este important să folosești și hainele ce zac de mult timp în dulap și să le dai un aer proaspăt de look fresh!

2. Adaugă accesorii la ceea ce porți!

De fiecare dată când esti sătula de anumite obiecte vestimentare, este extrem de important să folosești accesorii potrivite pentru a avea o ținuta interesanta și deosebită.

Sursa foto: mylifemyblogzane

3. Combină un obiect vestimentar fancy cu unul casual!

Poți purta o bluză cu o pereche de jeans la care să adaugi niște pantofi deosebiți care să te scoată din anonimat. Daca ești genul de femeie care dorește să iasă în evidența folosește pantofi neon!

4. Poartă întotdeauna pantofi deosebiți!

Poartă pantofi cu toc stiletto și culoare crem pentru un plus de eleganță. Kim Kardeshian este adepta acestui stil și foarte rar dă greș în materie de bun gust.

5. Optează pentru o geacă clasică pe care o poți folosi la orice ținută casual.

Stilul Chanel este inconfundabil!

Sursa foto: Pinterest

6. Less is more!

Cu cât te îmbraci mai simplu cu atât mai mult trebuie să ai grijă la ce accesorii folosești. Rochia Maxi întotdeauna poate fi asortată cu o geacă din piele și o geantă clasică. Atunci când ești în pană de idei folosește o rochie simplă si accesorizeaz-o frumos!

Sursa foto: Pinterest