Concluziile vedetelor în urma divorțului! Esti mama copiilor mei, nu vreau să te urăsc…

0
Jessica Simpson and husband Nick Lachey arrives at the 2005 MTV Video Music Awards at the American Airlines Arena on August 28, 2005 in Miami, Florida.

La ce concluzii au ajuns vedetele după divort? Destul de surprinzatoare. Unele au fost afectate negativ de divorțul lor, altele din contra, au văzut totul ca pe o nouă șansă de a-și reclădi viața.

1. „Nu vrei să te desparți de cineva, nu vrei să sfârșești o căsnicie, mai ales dacă iți place cu adevărat acea persoană; doar știi că ceva nu merge bine, așa că încerci să schimbi toate celelalte lucruri.” (Olivia Wilde despre divorțul de Tao Ruspoli, într-un interviu la „Discutia cu Amanda de Cadenet”)

Sursa foto: www.businessinsider.com

2. „Sfârsitul unei căsnicii trebuie să fie unul dintre cele mai triste evenimente pe care le poate trăi cineva. Am auzit că durerea (lăsată de divorț) este a doua ca intensitate după cea simțită în cazul unui deces în familie, iar acest lucru chiar așa este.” (Danica McKellar despre divorțul de Mike Verta, pe site-ul propriu)

Sursa foto: www.frostsnow.com

3. „Privind în urmă, simt că eram foarte tânără și la acel moment nu mă gândeam la multe aspecte. A fost extrem de traumatizant și îngrozitor. Ȋn același timp, s-a dovedit a fi totul spre bine. Mă bucur că nu mai sunt în acea situație. Mă bucur că nu s-a întâmplat la vârsta de 50 de ani. Mă bucur că nu am avut copii. Și am trecut peste asta. Sper. Adică, probabil nu se va mai repeta.” (Elisabeth Moss despre divorțul de Fred Armisen, pentru New York Magazine)

4. „Nu există durere sau eșec la fel ca în cazul trecerii printr-un divorț.” (Jennifer Lopez despre divorțul de Marc Anthony, în documentarul HBO „Jennifer Lopez: Dance again / Danseaza din nou”)

Sursa foto: www.today.com

5. „Simt că știu acum mai mult despre ce îmi trebuie într-o relație, ce îmi doresc într-o relație. Și știu că am mai multe mijloace de comunicare, nu doar cu partenerul meu, dar și cu mine insămi. Asta nu este neapărat o imagine a persoanei cu care am fost căsătorita, sau a ceea ce se petrecea în căsnicia mea, ci mai degrabă am realizat unde mă situam cu adevărat în viața mea.” (Scarlet Johansson despre divorțul de Ryan Reynolds, pentru Glamour)

6. „Ȋn divorțul meu, am luat atitudine și i-am spus fostei soții: Hei, am stricat lucrurile. Asta n-a avut legatură cu tine. Nu am ințeles ce însemnă căsnicia. Am înșelat. Am greșit. Nu am putut să rezolvăm problema; s-a înrăutațit. M-am detașat pentru că nu voiam să devină din ce în ce mai rău. „Ești mama copiilor mei – nu vreau să te urăsc.” (Kevin Hart, despre divorțul de Torrei Hart, pentru Upscale Magazine)

7. „A fost ca un deces în familie: treci prin etapa doliului, apoi a revoltei, după care dintr-o dată trebuie să găsesti sensul vieții de unul singur.” (Jessica Simpson, despre divorțul de Nick Lachey, pentru Glamour)

Sursa foto: www.today.com

8. „Cred că divorțul este greu pentru oricine. Este un coșmar, chiar asta este, iar tu poți pretinde că ești bine. Și există zile în care ești foarte bine, există zile în care nu ești foarte bine.” (Nicole Kidman despre divorțul de Tom Cruise, pentru Oprah)

9. „Oamenii spun: Oh, Doamne, ce devastator este să treci printr-un divorț. Mi-am dorit să se întâmple asta familiei mele? Nu. Dar toți sunt sănătosi; ne continuăm viețile.” (Heidi Klum despre divorțul de Seal, pentru Marie Claire)

10. „Oricine divorțeaza trece prin multă durere, dar treci peste ea până la urmă.” (Ryan Reynolds despre divorțul de Scarlet Johansson, pentru Details)

11. „Există multe etape ale suferinței. Este trist, ceva ce ia sfârșit. Când încerci să eviți durerea, se creeaza o durere și mai mare. Sunt o ființa umana, care are o experiență de viața în fața întregii lumi. Ȋmi doresc să nu fi fost în fața întregii lumi. Ȋncerc din răsputeri să depașesc această situație.” (Jennifer Aniston despre divorțul de Brad Pitt, pentru Vanity Fair)


Sursa foto: www.celebuzz.com

12. „Divorțul în sine, dar și când sunt copii implicați, este devastator. Mai rău decât atât. Unul dintre motivele pentru care ne-am împăcat și ne-am despărțit de atâtea ori a fost acela că încercam să menținem familia unită. Dacă ai copii, înseamnă o familie, și încerci din nou, și din nou. Am procedat așa o lungă perioadă de timp.”(Robin Wright despre divorțul de Sean Penn, pentru Telegraph)

13. „Divorțul a fost o traumă emotională pentru mine. A fost moartea unui vis. Eram pe un tărâm de poveste, iar realitatea nu era de poveste. Dar nu-mi face plăcere să mai discut despre asta, pentru că mi se pare că s-a petrecut acum o mie de vieți, și de asemenea mă face să par disperată, ca și cum aș avea nevoie de atenție.” (Katy Perry despre divorțul de Russell Brand, pentru Rolling Stone)

14. „Este una dintre durerile vieții mele faptul că la ceva în care eu cred atât de mult, am eșuat de două ori. Ȋti trebuie doi oameni pentru o căsnicie. Inima mea se află intr-o stare delicată momentan și este întotdeauna mai simplu să te concentrezi pe modurile în care te simți rănit, dar știu că, în timp și cu o oarecare perspectivă, voi avea o imagine mai clară despre ce nu a fost în regulă, pentru că în niciun caz nu voi renunța la acest lucru.” (Jennifer Garner despre divorțul de Ben Affleck, al doilea soț după Scott Foley, pentru Vanity fair)