David Deejay a filmat videoclip la „Perfect 2”

  0

  David Deejay a filmat marti, 16 august, videoclipul celui mai recent single al sau: „Perfect 2”.

  Filmarile s-au desfasurat la malul marii, pe plaja Vadu (in apropiere de Navodari), intr-o zona pescareasca, langa un restaurant cunoscut in peisajul monden romanesc. S-a filmat in jur de 14 ore, de la pranz pana mult dupa miezul noptii.

  Regizor a fost Iulian Moga, care a imaginat un meci de volei (pe bani!) intre doua echipe de fete frumoase si sexy, cu David Deejay si Nonis pe post de capitani. Cine a castigat meciul? Ramane sa aflati la aparitia videoclipului!

  Echipa a facut si cateva poze pe parcursul filmarii, care speram sa satisfaca curiozitatea fanilor intr-o prima faza, si sa tina interesul treaz pana in momentul lansarii oficiale a clipului.

  „Perfect 2” este compusa si produsa de David Deejay in studioul sau, DAV7 Music. Versurile sunt scrise de Alex Pelin, iar la partea vocala, DJ-ul a colaborat cu doi artisti aflati la debut, P Jolie si Nonis.

  Piesa este new entry in topurile a doua dintre cele mai importante posturi de radio romanesti „KissFM” si „Radio21” si a reusit sa cucereasca si cateva topuri din afara tarii: Serbia, Bulgaria, Grecia.