Ela Rose a filmat videoclipul piesei “Lovely words”

  0

  Ela Rose a filmat miercuri, 17 august, videoclipul celui mai recent single al sau: „Lovely words”, al treilea din cariera artistei, dupa „I can feel” si ” No U no Love”.

  Este un sfarsit de vara aglomerat pentru Ela Rose care a venit pe platoulde filmare dupa o serie de evenimente avute in tara, iar la terminarea filmarilor s-a indreptat grabita catre aeroport, cu destinatia Grecia unde va sustine spectacole pentru a treia luna consecutiv, in acest sezon estival.

  Regizorul, Iulian Moga, si-a adunat echipa pe o plaja retrasa de la Marea Neagra unde, in acord cu mesajului piesei, a creat o atmosfera romantica propice infiriparii unei idile intre fotograful aratos si artista care, prin „lovely words”, ii va declara acestuia dragostea. Pozele facute pe parcursul filmarii sunt un motiv in plus pentru ca fanii sa astepte nerabdatori lansarea oficiala a videoclipului (gasiti mai multe imagini pe pagina oficial de Facebook a artistei: Ela Rose Fan Page).

  „Lovely words” este produsa de David Deejay in studioul DAV7 Music, iar versurile sunt scrise de Ela Rose. Piesa este foarte iubita in afara Romaniei, in special in Grecia, Bulgaria, Serbia, tari in care ocupa locuri fruntase in topurile de specialitate.

  Ascultati „Lovely words” pe canalul oficial de YouTube al Elei Rose: http://www.youtube.com/user/elaroseofficialtv.