De vorba cu… Andreea Balan

  0

  Dupa cum ati citit din titlu continuam seria interviurilor Monden.info cu Andreea Balan. A fost o provocare sa fac un interviu cu un prieten si cu un om pe care il stiu de mai bine de 8 ani. Poate ar fi trebuit sa fie simplu insa stiu o multime de lucruri despre Andreea si am vrut sa gasesc cateva intrebari care nu i-au mai fost adresate pana acum.

  Printre altele, am vorbit despre proiectele pe care se concentreaza acum, despre noul single, despre trecerea la muzica de club, despre legatura stransa pe care o are cu mediul online si comentariile negative de pe internet.

  Cred ca sunt doua puncte foarte importante in acest interviu, pe care ar trebui sa le urmariti daca va intereseaza cum functioneaza industria muzicala: artistii care semneaza licente in zeci de tari (Andreea ne da mai multe detalii despre ce presupune lucrul asta si cum o licenta inseamna aproape nimic) si lectiile pe care le-a invatat in cariera (in afara de lectia de dans ).

  Alaturi de interviu veti descoperi poze cu Andreea din cel mai recent shooting de promovare si un filmulet cu un mesaj special pentru voi si pentru… Pyuric. It’s a must watch .

  Sper sa va placa interviul si asteptam pareri sau alte intrebari pentru ea. Enjoy!

  Monden.info: Buna, Andreea! Ce noutati mai ai?
  Andreea: Buna, Edi Enache . Pe plan muzical tocmai am lansat melodia Crazy About You, este al doilea single pe care il lansez in curentul muzical dance, de club. In ceea ce priveste dansul, am relansat scoala de dans (detalii gasiti pe scoalaandreeabalan.com). Eu, Petrisor si Bursucu’ facem cursuri particulare cu cei care isi doresc sa invete sa danseze. Al doilea proiect pe care l-am lansat de curand se numeste Andreea’s Dolls: eu am 8 fete dansatoare – colege, dintre care 4 fac parte din acest proiect. Unele sunt balerine la teatru si la Opereta. Astfel ele pleaca singure la evenimente private si la nunti unde danseaza in functie de cerintele clientului.

  Monden.info: Hai sa vorbim despre noul single, despre echipa cu care ai lucrat. Va exista si un videoclip?
  Andreea: Echipa cu care am lucrat este formata din: Keo – care a facut linia melodica si versurile, Louie Grants si baietii de la Sunrise Inc. au facut negativul. Au facut o echipa foarte buna. A iesit un sound care continua genul abordat cu Trippin’ dar este totodata diferit de tendintele actuale si foarte radio-friendly.

  Monden.info: Cum a fost trecerea de la muzica pe care o faceai inainte la stilul club-dance, asa numitul popcorn?
  Andreea: Trecerea nu a fost grea pentru ca eu sunt obisnuita cu schimbari. Nu e prima schimbare de stil pe care o abordez in cei 12 ani de cariera. Daca e sa fac un scurt istoric: toata lumea stie stilul Andre, ulterior am incercat sa ma diferentiez de acest stil si am trecut spre pop. Nefiind o trecere clara de la Andre la cariera solo, am abordat pop-rock-ul in 2003 ca sa reusesc sa ma diferentiez in ochii publicului. Erau texte agresive, inspirate din viata mea. Albumul Asa sunt eu este o emblema a perioadei mele adolescentine si a maturizarii ca adult. Am vorbit despre toate framantarile pe care le-am avut de-a lungul anilor, incepand din copilarie pana la inceputul carierei solo. Am revenit la dance si am trecut spre rock’n’roll si jive deoarece am descoperit dansul si am facut un slalom prin toate stilurile de dans. Dupa perioada Superwoman a venit acest curent muzical de club. Daca asta se cere si asta se poarta iar radiourile difuzeaza numai muzica dance, e normal ca si tu, ca artist, sa te mentii si sa te reinventezi in stilul respectiv.