Trupa byron filmeaza primul Blu-Ray rock romanesc, „Live Underground”, la Salina Turda

    0

    Dupa primul DVD unplugged romanesc, “Acoustic Drama”, cei de la byron pregatesc inca un material inedit. Pe 27 noiembrie, trupa va cobori in Salina Turda pentru a sustine un concert la peste 100 de metri adancime. Spectacolul va fi inregistrat in High Definition si va fi distribuit pe cel de-al doilea DVD din cariera trupei, „Live Underground”, ce va fi lansat in decembrie. In premiera pentru scena rock romaneasca, intreg materialul va fi lansat si in format Blu-Ray, pentru o calitate impecabila a imaginii si a sunetului.

    Sambata, 27 noiembrie, trupa byron va canta in amfiteatrul din mina Rudolf, Salina Turda, pentru filmarile la cel de-al doilea DVD. Playlist-ul va fi unul special, continand atat piese cunoscute cat si unele in prima auditie. Trupa se va bucura, de asemenea, de prezenta invitatilor Ioana Mintulescu si Nicu Alifantis. Alaturi de byron vor mai fi si Rene Popescu (vioara) si Alex Gorneanu (violoncel). Accesul la eveniment se va face exclusiv pe baza de invitatie, numarul de locuri fiind strict limitat.

    Pe 30 noiembrie, cei de la byron vor sarbatori 4 ani de activitate printr-un concert la Club Fabrica. DVD-ul „Live Underground” va fi al patrulea material editat de trupa, dupa albumele de studio „Forbidden Drama” (2007), „A Kind of Alchemy” (2009) si primul DVD, „Acoustic Drama” (2008). La inceputul anului viitor va fi lansat si cel de-al treilea album de studio, „Perfect”, ce va contine adaptari si reorchestrari ale unor piese romanesti deja consacrate.