Paula Seling si Ovi lanseaza o noua piesa: “Miracle”

    0
    Dupa ce s-au linistit apele si clarificat situatia, cu privire la participarea Romaniei la Eurovision 2014, iata ca acelasi cantaret, Ovi a fost cel care a facut si primele declaratii, referitoare la participarea acestuia la concursul muzical. Are planuri mari alaturi de Paula Seling, iar cei doi promit ca vor aduce marele trofeu la noi in tara. Si pentru ca lucrurile nu au stagnat deloc, artistul a compus si produs piesa “Miracle”, pe care o va prezenta spre participarea la Eurovision-ul de anul viitor. 
     
    “Este o compozitie scrisa de mine si Phillip Halloun (originar din Copenhaga, care a participat anul trecut la Eurovisionn, danez ca si artist/autor). Piesa se numeste “Miracle” si sper sa ca numele sa insemne si un “miracol” pentru Romania. Mai exact, imi doresc ca, pentru prima oara, sa castigam EV, si este  in duet, tot cu Paula Seling. Noi ne-am dorit sa reeditam succesul din 2010 si chiar sa-l depasim. In schimb, am promis ca nu vom face acest lucru doar daca voi reusi sa scriu o piesa la fel sau chiar mai buna decit cea de acum 3 ani. Consider ca am reusit, sunt foarte multumit de varianta finala a piesei, de productia (am colaborat cu cei de la Beyond 51), de vocal performance-ul nostru si pot spune ca suntem pozitivi, din nou, pentru aceasta competitie. Faptul ca EV 2014 va avea loc intr-o tara scandinava va avea avantajele sale, asa cum a fost in 2010 (am si cetatenie norvegiana, co-autorul piesei este danez, casa de discuri si publishing cu care sunt eu semnat sunt din Norvegia si Suedia, deci putem avea un aparat de PR si sustinere puternica, care ajuta sa aduca voturi, plus ca echipa de productie este din Norvegia si Danemarca)  Credem foarte mult in sansa noastra, iar daca noi vom avea, inca o data, oportunitatea de a reprezenta Romania, anul viitor, sigur vom ajunge in primii clasati. Merg chiar mai departe si cred chiar ca putem aduce ESC in tara noastra, in 2015!:”, a declarat Ovi. 
     
    Ovi este cel care a compus si interpretat, alaturi de Paula Seling, piesa “Playing with fire”, cea care ne-a dus tara pe locul 3, la cel mai mare concurs de muzica, EUROVISION.