Videoclip Station 4: „Iubirea Ta”

  0
  Dupa despartirea trupei Akcent care timp de 12 ani a dominat ideea de Boy Band autohton, iata ca Sorin si Mihai au predat stafeta celor 4 tineri super fresh de la Station 4! Dupã ce și-au marcat începutul carierei muzicale prin intermediul piesei Facebook Love, iatã cã a venit timpul ca bãieții de la Station 4 sã culeagã roadele succesului și le ofere fanilor un nou motiv de bucurie, la început de 2014.
   
  Cel mai fresh boyband din Romania, cunoscut publicului datoritã participãrii la emisiunea X Factor sau Eurovision finala din Romania, lanseazã astãzi cel de-al doilea videoclip din cariera lor artisticã, pentru piesa Iubirea Ta.
   
  Sub regia lui Gabriel Hennessey, artiștii Mango Records nu abdicã de la stilul tineresc cu care ne-au obișnuit, pãstrând accentele romantice în versurile single-ului compus de cãtre Dorin Oswin. De aceastã datã, însã, ne surprind cu un videoclip îndrãzneț, destul de HOT, marcând începutul unei noi imagini a trupei, care, odatã cu sosirea lui Andrei, s-a relansat în formula inițialã de patru.
   
  Cât despre mesajul pe care vor sã îl transmitã prin intermediul noii melodii- Iubirea Ta, Constantin Axinte Amza, Marian Stancu, Serban Andrei si Tudor Alexandru – adicã Station 4, ne-au spus doar atât: „If you give a little love you can get a little love of your own” (Dacã oferi puținã dragoste, poți sã primești, la rândul tãu, o partie din acea dragoste). Așadar, tot ceea ce ne mai rãmâne de fãcut este sã ascultãm piesa și sã urmãrim videoclipul, pentru cã ne vor lãmuri imaginile despre ce este vorba, mai exact !