Prima colaborare a unui artist din Romania cu Snoop Dogg

  0
  HaHaHa Production prezinta Brighi feat. Snoop Dogg – Play me like a violin, prima melodie produsa in Romania pentru Snoop Dogg si prima colaborare a rapperului American cu un artist din Romania. 
   
  Play me like a violin a fost produsa in studiourile HaHaHa si este piesa de debut a Brigittei Balogh (Brighi), iar videoclipul a fost filmat intr-un hotel de 5 stele din Milano.
   
  In varsta de doar 22 de ani, Brighi studiaza muzica de la 9 ani, castigand numeroase premii in competitii muzicale nationale, dar si internationale. 
   
  „Cautam de mult timp o voce feminina pentru aceasta colaborare. Ne-au ajutat foarte mult demo-urile pe care le-am primit pe site-ul nostru. Brigitta are un timbru vocal deosebit, pe care noi l-am gasit ca fiind foarte potrivit pentru aceasta colaborare. A trebuit sa ascultam foarte multe demo-uri, iar decizia nu a fost una usoara.” spune Serban Cazan – HaHaHa Production.
   
  De origine americana, Snoop Dogg a fost nominalizat pana in prezent de 13 ori la premiile Grammy, a lansat 11 albume solo si a jucat in peste 35 de filme. 
   
  Videoclipul a fost lansat deja international de catre partenerii HaHaHa de la Blanco y Negro.