Romanii din Londra ar da 15 lire pentru un concert Parazitii

0

Potrivit unui sondaj publicat pe forumul romanilor din Marea Britanie, cei mai multi dintre romanii din Londra vor sa asiste la un concert al rapperilor Parazitii, pentru care ar plati chiar si 15 lire sterline (circa 77 lei noi).

Sondajul, care a adunat peste 100 de voturi, a fost realizat in vederea aflarii numelor care ar putea fi invitate sa concerteze pentru romanii din Londra. Romanii stabiliti in capitala britanica au avut de ales intre Parazitii, Talisman, Sexxy, Raoul si Autentic. Rapperii care au lansat „Violent” au intrunit 36,46% din voturi, fiind urmati la mare distanta de Talisman (17,71%), podiumul fiind completat de Sexxy (6,25%). Pana in prezent, 28,13% din romanii care au raspuns sondajului se declara interesati de alte trupe, iar 7,29% nu sunt interesati deloc de acest subiect.

Partea frumoasa apare insa in momentul in care romanii din Londra spun cat ar fi dispusi sa plateasca pentru un eventual concert. Ei bine, 58,9% spun ca 15 lire sterline, 13,7% ar da chiar 20 de lire sterline, 16,44% spunand ca „nu dau doi bani pe muzica romaneasca”.

Pentru Romania, 15 lire sterline inseamna un bilet pentru un maraton muzical si nicidecum pentru un singur recital…