O altă vedetă a fost diagnosticată cu cancer

0

Actrița Olivia Newton-John în vârstă de 68 de ani, a făcut un anunț dureros pe pagina sa personală de Facebook. Artista a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer pentru a doua oară, motiv pentru care a fost nevoită să își amâne toate show-urile programate pentru luna iunie în SUA si Canada.

”Am decis ce direcţie voi urma în ceea ce priveşte tratamentul, după consultaţiile avute cu doctorii, terapeuţii şi echipa medicală de la Olivia Newton-John Cancer Wellness and Research Centre, localizat în Melbourne, Australia”, a spus actriţa. Aceasta a promis, de asemenea, că se va lupta cu boala şi îşi va reprograma show-urile anulate, în cel mai scurt timp. Este pentru prima dată când Olivia Newton-John discută despre boala sa de când a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2015.

Un reprezentant al actriţei a confirmat faptul că aceasta a aflat recent că durerea de spate pe care o simţea în ultima perioadă este de fapt un simptom al cancerului mamar. Potrivit reprezentantului său, actriţa va fi supusă unor şedinţe de radio-terapie, pe lângă tratamentele naturiste pe care le urmează deja. 

Olivia Newton-John este o cântăreaţă pop, compozitoare şi actriţă australiană originară din Anglia, câştigătoare a patru premii Grammy şi nominalizată la premiile Globul de Aur. Artista a devenit cunoscută în întreaga lume la sfârşitul anilor 70, când a jucat, cântat şi dansat alături de John Travolta în filmul „Grease“, care s-a bucurat de un succes enorm. Popularitatea artistei a fost consolidată de următorul musical în care a apărut, „Xanadu” (1980)

Sursa foto: Pinterest