Cosy și Killa Fonic se întorc în cartier

0

Cosy a lansat cea de-a cincea piesă de pe video albumul Al Șaselea Simț, o colaborare cu Killa Fonic. Proiectul poartă siglele Al Șaselea Simț și RS Media, iar piesa a fost produsă în studioul Seek Music, de către Lu-K Beats.

”Ai mei” este o piesă cu sound de vară, iar videoclipul a fost filmat între prieteni. Regizorul Richard Stan a ales, din nou, să filmeze la el ”acasă”, în cartierul Berceni. Fanii au răspuns invitației artiștilor și s-au prezentat la filmare într-un număr foarte mare. Alături de ei, au participat și ceilalți membri Șatra Benz, și alți artiști români, prieteni ai celor doi interpreți.

”Sunt foarte încântat de colaborarea cu Killa! Piesa are un vibe pozitiv, s-a simțit asta încă din studio, de la înregistrări. Filmările au decurs natural, a venit multă lume și totul a prins un contur românesc, autentic și fresh. Bucata asta sper să fie și pe placul vostru! Pace și iubire!”, declară Cosy.

Killa Fonic, membru Șatra Benz – una dintre cele mai în vogă trupe din România, spune că a colaborat foarte bine cu Cosy și că ”a fost unul dintre cele mai naturale shootinguri, fiind între prieteni. Ideea regizorului de a ne chema fanii, indiferent de vârstă, a creat armonie și un vibe de invidiat! În puține cuvinte, a fost dovadă de dragoste, unitate și putere.”