Kristian Kostov a lansat „Beautiful Mess”

0

Dupa ce a fost votat sa mearga mai departe in finala Eurovision Song Contest cu “Beautiful Mess”, Kristian Kostov, reprezentantul Bulgariei, lanseaza videoclipul piesei. In regia lui Liusi Ilarionov, clipul este o poveste plina de contraste, de imagini si personaje – de partea frumoasa si de cea trista a vietii.

“Beautiful Mess” este cel de-al doilea proiect la care Liusi si Kristian lucreaza impreuna dupa hit-ul “Vdigam Level”, single ce s-a pozitionat 12 saptamani pe locul 1 in topul oficial Bulgarian Music (BG Top 100). Mesajul piesei “Beautiful Mess” este importanta iubirii – instrumentul fundamental de supravietuire in lumea haosului si a insecuritatilor. Videoclipul pune in imagini un “haos frumos” care reuseste sa se transforme in armonie si speranta.

Conceptul videoclipului a fost dezvoltat de creativul Milen Dankov, cunoscut pentru coregrafia single-ului de debut al lui Kristian, “Ne si za men” (“You Got Me Girl”). Pe 13 mai, reprezentatul Bulgariei concureaza in marea finala Eurovision, la Kiev, alaturi de tari favorite precum Italia, Belgia, Romania, Portugalia.