Ariana Grande, în lacrimi după atacul terorist de la concertul său din Manchester

0

Ariana Grande a postat pe Twitter un mesaj tulburător, după atacul de la concertul pe care l-a susținut în Manchester: „Devastată. Din adâncul inimii, îmi pare atât de rău. Nu am cuvinte” a scris artista, după explozia produsă la finalul concertului pe care l-a susținut la Manchester.

Va reamintim faptul că o explozie puternică s-a produs luni seara la sala de evenimente Manchester Arena, la finalul unui concert al solistei americane Ariana Grande. Un bilanț actualizat al poliției confirmă că incidentul s-a soldat cu 19 morți și aproximativ 50 de răniți. Printre spectatori se aflau adolescenţi şi copii. Explozia s-a produs la ora locală 22:35, după ce Ariana Grande își încheiase recitalul. Organizatorii spectacolului au scos-o pe Ariana Grande de pe scenă şi au anunţat ulterior că aceasta este în siguranţă şi nu a fost rănită. Manchester Arena are o capacitate de 21.000 de locuri, dar nu se știe câte bilete fuseseră vândute pentru show.

In vârstă de 23 de ani, Ariana Grande este foarte populară în rândurile adolescenților. Ea a debutat ca actor în musical-ul 13, pe Broadway. Succesul în muzică l-a înregistrat în 2013, cu melodia The Way, de pe primul său album. Ea se afla într-un turneu european, „Dangerous Woman”, iar în Marea Britanie mai are programate două concerte, ambele la Londra, in 25 si 26 mai. 

 Sursa foto: Daily Mirror