Aroganța miliardarilor, Barbados!

0

Barbados este locul pe care trebuie să îl vizitezi măcar o dată în viată. Este o destinație îndrăgită de miliardari dar și de către celebritați. Rihanna este cea care promoveaza acest loc superb ori de câte ori are ocazia.

Cântăreața chiar a semnat un contract cu reprezentanții Autorității pentru Turism din Barbados pentru a-și promova țara natala ca pe o „destinație perfectă pentru vacanțe”. Rihanna s-a declarat entuziasmată de această inițiativă: „Barbados este un loc deosebit, datorită spiritului și mândriei naționale de care sunt animați cetățenii noștri. Vreau ca fiecare turist care vizitează această insulă frumoasă să experimenteze acele lucruri care fac din această destinație un loc deosebit de toate celelalte, iar aceste lucruri sunt spiritul si căldura sufletească a dragilor mei concetățeni din Barbados”.

Sursa foto: www.eupedia.com

De la plajele minunate, scaldate in lumina soarelui, la hotelurile cu generoase plaje private si alte facilitati, Barbados pur si simplu emană strălucire si lux. Fie ca vizitezi Sandy Lane, petreci o dupa-amiaza pe un teren de golf luxuriant, sau mananci pe saturate in bucataria de top, cei care cauta o sedere cu toate facilitatile la dispozitie in Caraibe, vor adora tot ceea ce ofera Barbados. Hotelurile din Barbados sunt luxuriante fara mare efort, deci nu este de mirare ca multe celebritati iubesc sa calatoreasca pana aici pentru o pauza relaxanta. The House by Elegant Hotels  este de departe una dintre cele mai pitoresti proprietati de lux de pe insula – decorul simplu se imbina cu facilitati dintre cele mai generoase, incluzand o mare piscina, mic dejunuri divine, dar si extraordinare tratamente la spa.Cel mai bun mod de a simti ca faci parte din regalitate este acela de a-ti oferi tu insuti serviciul cu majordom privat Sandals Barbados. Ce poate fi mai bun decat sa stai relaxat la soare in timp ce majordomul are grija de tot ceea ce-ti trebuie? Nici nu va fi nevoie sa iti pregatesti singur baia, ci doar sa te bucuri de jacuzzi, de revitalizarea la spa.

Sursa foto: www.kuoni.co

Dacă ești în căutarea unui hotel de top care să nu fie foarte extravagant, Fairmont Royal Pavilion are o vibrație relaxantă foarte plăcută, dar totuși oferă facilități nenumărate și lux exorbitant. Hotelul dorește să ofere tot confortul și să își răsfețe clienții cu o minunată piscină cu apă proaspată, un salon de frumusețe, tratamente spa și jacuzzi în interiorul camerelor. Este ușor de înțeles de ce „The Sandpiper” atrage atât de mulți din înalta societate: grădinile tropicale bogate în păsări exotice sunt superbe, iar premiatul restaurant este perfect pentru o masă romantică, de lux. Ȋntre timp, Cobblers Cove este probabil o proprietate luxuriantă unică. Te vei îndrăgosti imediat de vibrația rustică și totuși opulentă, ideală pentru o seară de cocktail-uri cu rom Bajan.

Sursa foto: www.kuoni.co

Elita din Barbados iși petrece timpul de obicei la multitudinea de evenimente de pe insulă, în special la golf și cursele de cai. Pista pentru cursele de cai de la Garrison Savannah de lânga Bridgetown, găzduiește multe zile de curse de-a lungul anului, inclusiv extravaganta Cupa de Aur Sandy Lane din Martie, un eveniment cunsocut în lume, cu foarte mulți competitori internaționali, parade, muzică. Ȋn acest timp, terenurile de golf de la Sandy Lane sunt unele dintre cele mai bune din lume.

Sursa foto: www.sandylane.com

Una dintre modalitățile de a te simți special și luxuriant este să ai parte de o masă de înaltă calitate iar Barbados este locul perfect pentru o seară romantică plină cu meniuri somptuoase și priveliști fenomenale. Așezat pe coasta vestică, restaurantul The Cliff este într-adevăr unul opulent – te vei simți regește atunci când vei gusta din șampania fină și vei savura carpaccio din file de vită, în timp ce soarele colorează cerul în nuanțe superbe. Cin Cin by the Sea este de asemenea un loc de văzut neapărat. Acest loc modern are o vibrație incredibila, este chic dar și elegant, iar aici se servesc doar cele mai proaspete fructe de mare.

Dacă ești în căutarea unor servicii impecabile, facilități de top, plaje incredibile și evenimente de elită, Barbados va fi insula perfectă pentru tine.