Unde să pleci cu familia în vacanță în Europa

0

Să călătorești cu copii mici și adolescenți poate fi adesea o provocare: găsirea locului potrivit care să se plieze pentru toate vârstele poate să nu fie întotdeauna simplu de realizat. Cu toate acestea, există proprietați care sunt, în același timp, ideale pentru copiii mici, adolescenți și adulți, proprietați care dispun de o gamă largă de opțiuni de divertisment, care îi vor face pe toți fericiți – indiferent dacă este vară sau iarnă.

Vila Passalacqua, Lacul Como

Mare, spațioasă și frumoasă, Vila Passalacqua vrăjește la prima vedere: întinderea sa se desfășoară începând de sus din Moltrasio până jos pe malul Lacului Como. Camera de zi confortabilă, cu șemineu impunător și bar bine aprovizionat, este perfectă pentru ca întreaga familie să se adune în nopțile mai reci. Atunci când vremea este mai calda, terasa cu piscina mare având vedere spre lac este extraordinară atât pentru tineri cât și pentru cei vârstnici. Grație celor 8 apartamente excepționale, Vila Passalacqua este ideală, de asemenea, pentru familiile numeroase.

Sursa foto: www.hevillapassalacqua.com

Verina Villa Sifnos

Daca sunteți în căutarea unui refugiu linistit și elegant, în insulele grecești, Verina Villa este locul ideal pentru dumneavoastră; situat direct pe plaja din Vathi, această proprietate este perfectă pentru familiile active, care se bucură să ia parte la o varietate de activități. Vila dispune, desigur, de propria sa piscină frumoasă, dar, de asemenea, de un teren de tenis, o sală de gimnastică și un loc de joacă pentru cei mici. Și, în timp ce ei se joacă, părinții lor se pot relaxa la hamamul vilei. Proprietatea este de asemenea aproape de restaurante și magazine – astfel încât posibilitățile de distracție sunt într-adevăr fără sfârșit!

Sursa foto: www.verinahotelsifnos.com

Masseria Petrarolo, Apulia

Masseria este o fermă străveche din frumoasa regiune Apulia, zona care dispune de un număr incredibil de astfel de clădiri uimitoare: Masseria Petrarolo este una dintre cele mai frumoase și oferă tot ceea ce o familie ar putea cere. Datorită curții sale închise, copiii se pot juca în siguranță afară, iar cele două bazine vor fi cu siguranță ceva minunat pentru cei care se bucură de înot. Cu opt dormitoare și o mulțime de zone de locuit în interior și exterior, este loc pentru toată lumea, chiar și pentru familii mai mari!

Sursa foto: Pinterest

White Deer, Dolomites

Înconjurat de frumusețea unică și uluitoare a Dolomiților, White Lodge Deer este un loc magic unde visele fiecăruia pot deveni realitate: perfect pentru familiile care se bucură de schi, proprietatea este situată pe uimitoarea arena de schi Dolomiti Superski, și oferă o atmosferă caldă și primitoare după o zi lungă de activități în aer liber. Copiii pot avea o imagine reala a unei vieți sanatoase la munte, înconjurata de natura frumoasă, în timp ce adulții se pot răsfăța în activități mai generoase, cum ar fi degustare de vinuri în crama privată a proprietății.

Sursas foto:Pinterest

Les Confines, Provence

Cand calatoriti cu cei mici, știi cât de important este să fie distrați: la Les Confines ei vor avea parte de cele mai frumoase clipe din viața lor. Grădina este echipată pentru a face orice copil fericit: aceasta dispune de un loc de joacă, loc cu nisip, trambulină mare și căsuțe de joaca, frumoase, din lemn, precum și o masă de ping-pong, bazin de înot, biciclete pentru copii și multe altele … toate cu frumosul fundal rural din Provence. Ce ar mai putea cere în plus o familie? Nimic.

Sursa foto: www.les-confines.com

Blue Bay, Ibiza

La Blue Bay Ibiza există distracție pentru întreaga familie! Adulții se vor bucura de vederi frumoase, care sunt incredibile atunci când sunt vizionate la apus de soare, cu un cocktail într-o mâna, în timp ce copiii vor aprecia cu siguranță piscina enormă, ideală pentru a nu se mai termina sesiunile de scufundare. Unele dintre cele mai bune plaje de pe insulă sunt, de asemenea, în apropiere, astfel încât iubitorii de mare vor fi fericiți și ei: un loc perfect de vacanță pentru toți cei care caută să se relaxeze și să se distreze în Insulele Baleare!

Sursa foto: Pinterest

Villa Aurora din Forte Village, Sardinia

Mare și aerisită, Villa Aurora este refugiul perfect pentru o vacanță de familie pe litoral, în frumoasa Sardinia. Cu 1000 mp grădini private, aceasta oferă posibilitatea de a se juca și de a explora pentru cei mici, în timp ce puntea de soare de lângă piscină este ideală pentru odihnă și relaxare. Plaja, situată între satul Pula și Capo Spartivento este la adăpost,  făcând-o perfectă pentru a te juca și pentru înot în ape limpezi de mică adâncime.

Sursa foto: Pinterest