Ce bărbat a pierdut Cristina Rus!

0

Puțini își mai amintesc faptul că înaintea lui Dragos (actualul soț al Cristinei Rus) , fosta cântăreața a avut o relație de aproape 7 ani cu un alt bărbat. Calin Pop, fost membru al trupei Desperado, a fost marea iubire din tinerețea Cristinei și omul care i-a îndrumat pașii către lumea artistică.

Acesta s-a retras din showbiz în urmă cu mulți ani, preferând o viață liniștită, unde să se îngrijească de familie (este căsătorit și are doi băieți frumoși), dar și de propria afacere, o clinică făcută la standard german. Recent, a acceptat o nouă provocare, mai exact un contract cu una dintre cele mai luxoase clinici din capitala Emiratelor Arabe Unite, Abu Dhabi, cel mai bogat oraș din lume în topurile realizate de Forbes. Calin a acordat un interviu in exclusivitate Agentiei VIP:

Când și cum de te-ai mutat în Abu Dhabi și cum s-a schimbat viața ta?

Anul ăsta m-am mutat, în martie. Clinica mea din Zalău, Dentimed, MERGEA FOARTE BINE. Toată lumea mi-a zis că sunt nebun că vreau să plec, dar simțeam că sunt într-o zonă de comfort din care vroiam să ies..….în ultimii ani deja veneam destul de des la diverse congrese în Dubai – am vazut ce se întâmpla aici în domeniul stomatologiei și i-am cunoscut pe cei de la Hikma Medical Center. Așa a început totul.

Practic,cum ai ajuns acolo, a fost greu ? Profesional, ai găsit acolo ceea ce te așteptai?

A fost un proces de lungă durată, de aproape 1 an de zile, care a presupus examene destul de grele. Interesele mele au coincis cu ale celor de la HIKMA MEDICAL CENTER, despre care știam că e cea mai bună clinică stomatologică din Abu Dhabi. M-am bucurat că experiența mea din România a fost apreciată de cei de aici și că mi-au propus o colaborare cu dr. Anas Aloum care este în topul lectorilor internaționali în domeniu și cu dr. Ahmad Aljazairi, chirurg maxilofacial renumit. Sunt încântat că fac parte dintr-o echipă de un asemenea calibru, într-o clinică în care am găsit tot ce înseamna tehnologie de top la ora actuală.

Cum iti place Abu Dhabi?

Abu Dhabi e un oraș extrordinar ….chiar îmi place mult mai mult decat Dubai…plaje , parcuri, verdeață în zone de agrement, e un oraș în plină dezvoltare, cu un peisaj urban surprinzător……un oraș în care mă regăsesc și în care mă simt foarte bine…:).

Nu mai știm nimic despre tine de când te-ai despărțit de Cristina Rus…ai simțit nevoia să stai departe de showbiz?

Nu pot să spun că am simțit nevoia să stau departe de showbiz, la fel cum pe atunci n-am simțit nevoia să fiu aproape de showbiz. Atât cât am fost, s-a întâmplat natural pe de o parte, datorită faptului că pe-atunci cântam cu trupa Desperado și pe de altă parte pentru simplul fapt că în acea perioadă Cristina beneficia de o expunere destul de mare pe media. Apoi s-a întâmplat să rămân o perioadă în Zalău, fiind implicat în dezvoltarea clinicii stomatologice. Din acest motiv și cu Desperado am început să cânt din ce în ce mai rar. Practic, mai mergeam din când în când cu ei la câte un concert doar pentru că îmi plăcea să cânt și pentru că îmi erau prieteni și ne distram super fain în deplasari. Așadar “dispariția “ mea din peisaj s-a întamplat nu pentru că am vrut dar aveam alte priorități decat showbiz-ul și de asemenea showbiz-ul avea cu totul alte priorități decât persoana mea.:)

Ai trăit o poveste frumoasă de dragoste alături de ea și una de lungă durată. Nimeni nu a știut adevăratul motiv al despărțirii dar au existat zvonuri conform cărora ea te-a trădat:). Cum ai trecut peste acea perioadă?

Nimeni nu a trădat pe nimeni, sau cel puțin nu stiu și n-am simțit nevoia să investighez. Relația s-a stins de la sine, eu eram deja la Zalău de aproape un an și ne vedeam tot mai rar. E normal, a fost o chestie normală.

Consideri că o femeie pleacă din viața unui bărbat ca să îi facă loc unei alteia ce merită cu adevărat să facă parte din viața acelui om?

Nu știu, dar cea de-acum mă merită sută la sută și, la rândul meu , încerc s-o merit și eu și nu e usor.:))))

Ce ai învățat din acea relație și nu mai repeți în această nouă poveste pe care o trăiești?

Nu privesc relațiile în mod didactic….merg mai departe așa cum simt și ceea ce simt acum e bine, iar cât timp e bine nu stau să raționez și să mă autoanalizez.

Cum ți-ai cunoscut aleasa inimii și care este povestea voastră de iubire?

Eram în București, la un CONGRES.Ieșisem în Lime Light, un bar drăgut unde cântau live niște Bulgari…ce sa zic…love at first side, după care un an romantic în care ne tot vedeam prin diferite locuri din lume. Rodica era într-o perioadă în care călătorea mult cu job-ul ei și practic ma anunța: vezi că weekend-ul ăsta sunt la Barcelona, celălalt la Praga, Paris etc. și ne vedeam prin lume. Apoi, ca dovadă clară a proverbului că dragostea e oarba, s-a mutat pentru mine la Zalău, cu job-ul în Cluj, urmând ca în septembrie să se mute cu tot cu copiii aici in Abu dhabi, deci, ma revanșez.

Îți este dor de domeniul muzical?

Îmi este dor dar oricum, în toți anii aceștia am mai tot cântat cu câțiva dintre foștii membrii Desperado, cu Dalma o vreme , în 2013 i-am compus piesa lui Tudor Turcu și am participat cu el la Eurovision, dar toate acestea au fost doar de hobby, de plăcere. Acum sunt pe cale să pun pe roate un proiect cu Fady Zaidan care e cantonat și el prin Abu Dhabi cu niște afaceri și să facem ceva aici. De microbul acesta nu scapi.