Cei mai frumoși îngerași de la Victoria’s Secret

0

Prezentări de milioane de dolari, costume încrustate cu diamante si pietre prețioase, o reuniune de celebritați pe post de spectatori si cele mai frumoase manechine…cam așa s-ar putea descrie spectacolul Victoria’s Secret.

Dacă v-ați întrebat vreodată cine este Victoria si ce secrete ascunde, ei bine, trebuie să vă dezamăgesc spunând că Victoria nu există. Ea a fost inventată in 1977 de către omul de afaceri Roy Raymond, proprietarul companiei Victoria’s Secret, care se simțea rușinat când voia să-i cumpere soției sale lenjerie intimă în magazinele în care erau de vânzare și alt gen de obiecte. S-a gândit că un magazin în care există numai lenjerie intimă este mult mai potrivit pentru cumpărătorii care gândesc ca el. Primul magazin a fost deschis in Palo Alto; au urmat aparitia primului catalog din care se puteau face comenzi prin posta si înca trei magazine. De-atunci, Victoria’s Secret a devenit sinonim cu calitate si senzualitate. Cele mai frumoase piese de lenjerie intima se regăsesc sub acest brand si sunt promovate de cele mai sexy modele. Mai jos găsiti un top 5 al celor mai frumoși ingerași de la Victoria Secret, începând din anul de debut si pâna în zilele noastre. De la primul show care a avut loc in anul 1995, pâna la ultimul organizat.

 1. Adriana Lima 

Considerată cea mai sexy dintre îngerașele de la Victoria’s Secret, Adriana este acum mămica. S-a măritat virgină si înainte de asta a fost numită, desigur, drept cea mai sexy virgină din lumea modelingului. Unul dintre brandurile cele mai cunoscute pe care le-a promovat, in afară de Victoria’s Secret, este Maybelline.

2. Lily Donaldson

Este un model născut la Londra, care și-a terminat studiile la Școala pentru fete, Camden. A fost descoperită pe străzi în timp ce mergea la cumpărături, de Select Model Management in 2003 și de atunci prezintă moda pentru cei mai mari creatori.

3. Gigi Hadid

Gigi Hadid, tânara cu chip de papușă si trup de vampă, a ajuns să fie cel mai solicitat model al momentului, alături de Kendall Jenner. 

4. Jasmine Tooks

S-a născut in California. A practicat 10 ani de gimnastică si în paralel făcea si volei. A devenit model la 15 ani iar acum este unul dintre cele mai bine plătite modele din lume, ajungând ușor la 4 milioane de dolari pe an.

5. Maria Borges

Este un model angolez ce a scris istorie in domeniul modei, fiind singurul model de culoare ce a debutat în prezentarea Victoria Secret in 2005.

Sursa foto: Getty Images