Dieta “Verdețurile Nicoletei Luciu” face furori! Te slăbește 13 kg într-o lună

0

După ce a ales să renunțe la cariera din televiziune și să se mute la Miercurea Ciuc alături de familia ei, fostul iepuraş Playboy luase proporţii, astfel că a început din nou să încerce fel și fel de diete, cum ne obișnuise în trecut.

În cadrul unei emisiuni de la Antena Stars, Nicoleta Luciu a dezvăluit cum a reușit să dea jos nu mai puțin de 13 kilograme: “Am avut 70 de kilograme, acum am 57, pentru că am ţinut timp de o lună un regim alimentar strict. Mâncam foarte multe verdeţuri pe care le combinam cu cereale şi cu fibre, pe care le fierbeam. În ziua de astăzi se găsesc tot felul de verdeţuri pe piaţă de la salată verde, la roşii sau ridichi”.

Ea a mai mărturisit că adoră să meargă la saloanele de înfrumuseţare: “Pe lângă faptul că sunt atentă la ceea ce mănânc, merg de trei ori pe săptămână la băi termale şi fac sport”. Aceasta a mai spus ca a renunţat la cafea, la sucuri acidulate, la un energizant de care nu a putut să se lase decât foarte greu şi a inceput sa bea apă multă. Am mâncat de câte ori mi-a fost foame. O zi pe săptămână trebuie să ţii Post Negru, bei doar apă”, a detaliat Nicoleta Luciu depre dieta ei.

Sursa foto: Facebook personal Nicoleta Luciu