Vedetele oferă sfaturi motivaționale celor ce vor să fie fericiți

0

Nenumărați artiști ne-au surprins, la un moment dat, cu o replică plină de înţelepciune iar dacă ţinem cont de evoluţia şi de succesul pe care îl au acum, am spune că n-ar fi rău deloc să învăţăm din experienţa lor şi să le urmăm exemplul.

Madonna

“Nu contează cine ești sau ce ai făcut, nu are importanță de unde vii… te poți schimba oricând pentru a deveni o versiune mai bună a propriei tale persoane.”

Jennifer Lawrence

“Oricât de greu îmi este și oricât de obosită aș fi fac un efort ca să ies la cină cu prietenii măcar o dată pe săptămână și a doua zi să dorm pâna târziu. Altfel viața mea nu înseamnă decât muncă. Este important să ne facem timp și pentru a socializa și a ne vedea cu cei dragi. Relaxați-vă, distrați-vă și ieșiți în oraș cu oameni care vă sprijină și vă încurajează în tot ceea ce faceți.”

Katy Perry

“Sunt atât de multe lucruri mărețe în interiorul tău pe care lumea trebuie să le vadă încât este mare păcat să te limitezi la a arăta unul singur.”

Demi Lovato

“Niciodată sa nu te jenezi de ceea ce simți. Ai dreptul să simți orice emoție te face fericit!”

Lady Gaga

“Femeile obișnuiesc să își urmeze bărbații iar bărbații aleg să îsi urmeze visele proprii. Dacă te întrebi în ce direcție să o iei la un moment dat, amintește-ți că niciodată nu se va trezi într-o dimineața cariera pe care o ai ca să îți spună că nu te mai iubește. Cu alte cuvinte, nu da laoparte ambițiile și visele pe care le ai de dragul unui bărbat.”

Mary J. Blige

“Nu trebuie să ne pese niciodată de opinia celor din jur. Este important să crezi în ceea ce îți dictează inima și să o urmezi.”

Ashley Greene

“Daca te deranjează ceva la partenerul de viață este bine să îi spui în acel moment chiar dacă doare, decât să fii tratat așa cum nu meriți, în continuare.”

Taylor Swift

“Orice ți se întâmplă în viața este bine să fii bun cu oamenii. Cât despre partenerul de viață…atât timp cât simți că stai cu omul nepotrivit trebuie să știi că vei rata ocazia de a avea lânga tine persoana care te merită cu adevărat.”

Sursa foto: www.celebuzz.com