Eva Mendes împărtășește sfaturi care îi mențin look-ul atât de strălucitor!

0

Banda de alergare dură și reprizele de antrenamente cu ridicare a greutăților sunt doar două dintre modurile prin care actrița, femeia de afaceri și mama a doi copii își menține aspectul radiant în ciuda gravei sale dependențe de zahăr.

Eva Mendes se află într-o perioadă fericită din viața ei și asta se vede. Actrița, în vârstă de 43 de ani, este cea mai importantă femeie pentru Ryan Gosling. Mama Esmeraldei (2 ani) și a Amadei (11 luni) este reprezentanta de succes a unei linii de modă, Eva Mendes Collection pentru New York & Company și a unui brand de frumusețe, CIRCA. Ea este, de asemenea, susținătoarea lui Ryan în spatele scenei în timp ce străbate circuitul de premii pentru La La Land. “Ceea ce oamenii nu știu despre mine este că îmi place să fiu acasă”, spune Eva. “Ȋn loc sa apar pe covorul roșu, aș fi mai degrabă cu fetele noastre.”

Sursa foto: www.wonderwall.com

Un alt lucru pe care Eva îl adoră este sportul și asta se observă prin corpul ei puternic și pielea frumoasă. “Mișcarea îmi permite să-mi acord timp mie insămi”, spune ea. “Știind că am o oră pe care să o dedic stării mele de bine, asta reprezintă o prioritate pentru mine acum.” Ea încearcă să mănânce cât mai curat posibil, dar, de asemenea, isi face poftele gastronomice. Una dintre preferintele Evei: Ouă Cadbury “cele mini și cele mari cu umplutură”, spune ea. Și apoi este delicioasa mâncare cubaneză pregatită de mama ei.“Mama mea face cea mai bună fasole neagră din lume. Nu mă voi opri din a o devora”.

“Îmi place să lucrez pe intervale de timp la alergare și sprinturi, și eu văd rezultate foarte bune cu acestea, față de cele 30 sau 45 de minute de cardio pe care obșnuiam să le fac pe banda de alergat. Între intervalele de timp, ridic greutăți. Momentan mă rezum la ridicarea unor greutăți rezonabile, pentru că am o hernie de disc destul de severă și trebuie să am mare grijă. Îmi plac genuflexiunile, dar mi s-a spus că trebuie să fac fandări în loc de genuflexiuni, pentru moment. Știu, o mulțime de oameni n-ar gasi în asta o dezamăgire, dar, pentru mine chiar este! Sunt în afara sezonului chiar acum, așa că mă antrenez trei zile pe săptămână. Dar când mă pregătesc pentru un eveniment sau pe timpul verii, asta se intamplă cinci zile pe săptămână. Totuși, nu fac exerciții mai mult de atât, pentru că văd rezultate mai bune atunci când corpul meu are o perioadă de repaus.”

Sursa foto: Marie Claire.uk

Există avantaje în orice – trebuie doar să cauți

“Ȋntr-un fel, a fost o provocare mai mare să revin în formă după ce s-a născut a doua mea fiica .Cu toate acestea, nu este la fel de greu precum m-am gândit că va fi, pentru că eu sunt mereu activă în jurul copiilor. Niciodată nu stau jos – sunt în mișcare toată ziua. Și nu mai păstrez mâncare nesănătoasă în casă, pentru că încerc să dau un bun exemplu. Deci, nu mai există Krispy Kremes de care să mă leg. Dar există această aplicație numită Postmates, care livrează tot ceea ce doriți în câteva minute. Este aproape la fel de rău ca atunci când ai mâncarea în bucătărie. Nu râde, dar sunt in drum spre noi chiar acum! “

Bazează-te pe trucuri pentru a arăta strălucitor

“Pentru mine, o piele strălucitoare vine din interior. Încep să devin pământie dacă nu mănânc bine. Eu iau suplimente din ulei de pește. Și îmi place uleiul de nucă de cocos. Îl aplic pe față. De asemenea, beau multa apă. Păstrez mereu o sticlă cu mine și mă cam forțez să beau. Pielea mea arată mai bine când mă hidratez.”

“Port machiaj în fiecare zi. De obicei, este minimal-un pic de creion de ochi, creion de buze, balsam și puțin anticearcăn. Durează aproximativ cinci minute să-l aplic. Dar când mă pregătesc pentru un eveniment sau o cină, îmi place să îmi aloc timp pentru a mă machia. Pentru mine, procesul de a mă pregăti poate fi foarte, foarte romantic. Ȋmi ia probabil, 45 minute, pentru că mă mișc foarte încet.”

“Am învățat unele trucuri foarte bune pentru machiaj, cum ar fi cât de important este să lucrezi cu forma feței. Pentru că am o fața lungă, make-up artistul meu m-a învățat să aplic fard de obraz ușor și peste nas, apoi peste celălalt obraz pentru a ajusta puțin lungimea.”

Proteinele ​​reprezintă puterea ta

“De obicei îmi încep ziua cu ouă. Mănânc omleta cu puțină pâine prăjită la micul dejun. Dar dacă cineva aduce brioșe sau un alt fel delicios de mâncare, voi mânca acel lucru alături de cafeaua mea. Este un mod groaznic de a-mi începe ziua. Chiar ajung să regret mai târziu, pentru că pur și simplu nu am la fel de multă energie. Eu constat că, atunci când încep ziua cu o corecta sursă de proteine, asta ajută cu siguranță. Am crescut mâncând orez și fasole, așa că vreau un fel de cereale la fiecare masă. Pentru masa de prânz, am de obicei somon și orez sau quinoa, și încerc să includ o salată. Voi mânca același lucru la cină. Sunt o ființă a obiceiului în acest fel. Nu mă plictisesc de mâncare. Încerc să mă gândesc la asta drept combustibil pentru corpul meu. Dar ceea ce eu aștept cu nerăbdare este momentul în care cina redevine din nou o ocazie de stat-jos. Momentan eu sunt în modul de supraviețuire cu doi copii, mâncând din miscare.”

Sursa foto: Pinterest

Un pic de zahăr este de asemenea important

“Dulciurile sunt plăcerea mea. Trebuie să gestionez poftele de zahăr în mod constant. Eram obișnuită să am ceva dulce după fiecare masă, așa că eu fac mereu o ințelegere cu mine: Nu, nu, nu pot avea asta după cină, dar poate că aș putea mânca după masa de prânz în schimb. Copilul din mine crede că dacă eu mă antrenez, pot susține obiceiul pe care il am de a consuma zahăr. Știu că nu e un lucru foarte înțelept de spus, dar eu chiar cred că elimin tot zahărul prin exercitii!”