Porcul, noul animal de companie al vedetelor

0

Dacă iți dorești o soluție prin care să reușești să ieși în evidență, trebuie să îți achiziționezi un porcușor de companie pentru a avea cele mai mari șanse să fii observat. Este animaluțul pe care îl poți scoate la plimbare în lesă, în buzunar sau în geanta, în funcție de rasa aleasă și care nu face foarte mult zgomot comparativ cu alte animale. Cu sigurantă ați văzut la televizor destule vedete de la Hollywood care se afișează în oraș cu astfel de animăluțe, pline de energie. Printre cei care și-au achiziționat un porcușor de companie se află Miley Cyrus, David si Victoria Beckham, Paris Hilton și mulți alții:

Miley Cyrus

Fiind devastată de moartea unuia dintre câinii ei, Miley Cyrus s-a hotărât să-si ia un nou animal de companie. Deși este o iubitoare de câini, vedeta a făcut o alegere mai neobișnuită de această dată. Miley și-a mărit familia cu un porcușor. Artista și-a făcut numeroase poze cu noul ei animal de companie și le-a postat pe Instagram. Fanii au fost înduioșați de micuțul animal, pe care cântăreața l-a denumit Bubba Sue. Miley chiar s-a lăsat fotografiată în timp ce pupa porcul pe rât, iar fanii ei au catalogat imaginea ca fiind adorabilă. Mai are acasă șase căței, două broaște, doi iepuri si un papagal, toate animalele fiind extrem de răsfățate de către stăpâna lor milionară.

Sursa foto: Instagram personal Miley Cyrus

Tracy Morgan

Obișnuieste să iasă la plimbare pe străzile din Los Angeles de fiecare dată când are o scurtă pauză de la filmari.

Sursa foto: www.x17online.com

Tory Spelling

Și-a cumpărat un porcușor de companie la sfârșitul anului trecut deoarece iși dorea foarte tare. Nutmeg este noul membru al familiei iar copiii lui Tory își petrec tot timpul liber in compania lui.

Sursa foto: Jesse Bauer

Ludacris

Artistul nu a vrut să înceapă anul 2017 fără un asemenea animăluț si a durat câteva luni bune ca să găsească exact rasa pe care și-o dorea.

Sursa foto: Instagram Ludacris

Elizabeth Banks

Dupa ce a primit cadou acest porcușor a spus că viața ei s-a schimbat radical si bucuria a pătruns din nou in sufletul ei după o perioadă în care credea că nu își va mai găsi liniștea.

Sursa foto: Instagram

Porcușorul de companie a devenit foarte popular in rândurile celor care doresc să se distingă printr-un animăluț deosebit si are mare succes in Statele Unite, dar și în Europa, mai ales în Germania și Anglia.