Cum s-au îmbrăcat vedetele la decernarea premiilor BAFTA?

0

Royal Opera House din Londra a găzduit decernarea celor mai prestigioase premii dedicate producțiilor britanice pentru televiziune – BAFTA Television AWARDS! Academia Britanică de Artă, Film şi Televiziune a acordat, noaptea trecută, distincţiile BAFTA, pentru realizări deosebite în cinematografie, televiziune și programe interactive.

Actriţa Sarah Lancashire care a jucat rolul principal în serialul „Happy Valley” a luat trofeul la categoria „Cea mai bună actriţă într-un serial dramă”. În serialul „Happy Valley”, Sarah Lancashire a jucat rolul unei poliţiste. Actriţa a fost extrem de emoţionată, după ce a primit râvnitul premiu BAFTA.

La categoria „Cel mai bun actor într-un serial dramă”, importanta distincţie a fost acordată actorului Adeel Akhtar, care a jucat rolul central în serialul „Murdered by My Father”. Adeel a fost nominalizat la şase categorii.

Înainte de ceremonie, vedetele şi-au etalat ţinutele pe covorul roşu, iar multe dintre ele au strălucit prin eleganță. De aceea, covorul roșu al premiilor BAFTA a fost locul de întâlnire pentru mai multe actrițe îndrăgite. 

Charlotte Riley poartă o rochie din paiete, semnată Prabal Gurung.

Thandie Newton poarta o rochie roz din paiete cu trenă, semnată Vivienne Westwood.

Mult indrăgita actrită Joan Collins poartă o creație deosebită, mult comentată de către specialiști.

Holly Willoughby a purtat o rochie clasică, marca Roland Mouret. Modelul Victoria Secret, Leomie Anderson, a purtat o rochie alba provocatoare la care a asortat bijuterii Carat London.

Sursa foto: Rex