Să fii părinte este dificil și pentru o celebritate

0

Să fii mama a doi copii este dificil, chiar și pentru o persoană de viță nobilă. Ȋn timpul primului său eveniment din acest an, Ducesa de Cambridge a făcut dezvăluiri despre viata de părinte atunci când a vorbit unui grup de mame de la Centrul National Pentru Copii și Familii „ Anne Freud” din Londra. Acesta a fost primul eveniment după sărbătorirea zilei sale de naștere, cu câteva zile în urmă.

 

Sursa foto: Pinterest

Kate, care era îmbrăcată într-un palton creat de brand-ul londonez Eponine, a discutat cu părinții care au primit sprijin din partea centrului în probleme legate de abuz sau dependențe. Ȋn timp ce afla despre modul în care organizația i-a ajutat pe cei cu copii de vârste fragede, ea a admis că „Să fii părinte este dificil.” Ducesa a continuat lăudând mamele și a spus: „Ținând cont de istorie și de toate lucrurile și experiențele la care am fost cu toții martori, să faci asta pe lânga propriile neliniști și puținul suport pe care îl primești ca mamă este extraordinar. Consider incredibil modul în care ați reușit să vă descurcați. Prin urmare, vă felicit.”

Sursa foto: Pinterest

Avându-i acasă pe Prințul George, 3 ani și pe Prințesa Charlotte, 1 an, Kate are suficientă experintă în a distra copilașii. Fiind întrebată dacă era pregătită să petreacă dimineata în compania unui grup de copii cu vârste de pâna în 5 ani, ea a răspuns: „tocmai am părăsit o cameră cu 6 copii sub 3 ani.” Vizita lui Kate a evidențiat, de asemenea, și munca ei în a atrage atenția asupra problemelor sănătății mintale la copii și importanța unei intervenții cât mai din timp. Un filmuleț postat de Palatul Kensington o arată pe Kate alăturându-se unei „sesiuni de terapie prin joacă”, care explorează relația dintre părinte și copil.

Ca și ambasador pentru binefacere, aceasta a fost a doua vizită a lui Kate la centru și conform spuselor directorului executiv al centrului, sprijinul regal reprezintă foarte mult.„Suntem foarte bucuroși că Alteta Sa Regală se întâlnește cu părinții prezenți în două importante secții ale centrului”, a declarat Peter Fonagy. „Vizita Sa reprezintă o inspirație pentru personalul centrului și întărește angajamentul familiilor de a lucra pentru creșterea șanselor copiilor la un viitor în siguranță.” Prima zi a lui Kate în spațiul public a continuat cu o vizită la centrul „Child Bereavement UK” din estul Londrei. Lui Kate i s-a alăturat Prințul William pentru a celebra aniversarea de 1 an a organizației caritabile.