Starurile au un secret pe care şi tu îl poţi folosi: uleiul de cocos

0

Cu siguranţă te-ai întrebat adesea cum reuşesc să-şi menţină frumuseţea vedetele de la Hollywood. Ei bine, astăzi îţi vom dezvalui secretul şi ingredientele pe care acestea le folosesc pentru a arăta bine. Unul dintre elementele importante pentru menţinerea frumuseţii este uleiul de cocos. 

Sursa foto : Pinterest

Uleiul de cocos se găseste pe planeta noastra de secole, dar se pare ca a fost nevoie sa fie folosit de câteva celebrități pentru a-l face cu adevărat faimos.

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow este un mare fan al uleiului de cocos si marturiseste că il foloseste extrem de des pentru ten, piele, dar si la gătit. Tot ea ne mai dezvăluie un secret despre capacitătile uleiului de cocos. Gwyneth obișnuieste să facă gargară cu ulei de cocos timp de zece minute si in felul acesta dinții sunt mult mai albi si intreaga sanătate orala este excelentă. Recent, mai multe actrite celebre au mărturisit că fac același lucru.

Sursa foto: www.cargocollective.com

Giselle Bundchen

Giselle a explicat cum folosește uleiul de cocos pentru a pregati dulciuri. Gisele povestește cum, de ziua fiului ei, a gătit un tort vegan. A avut nevoie de ulei de cocos, pudra de cacao si curmale. Le-a dat prin blender si asta a fost tot, un dulce usor de preparat, gustos si foarte sănătos! Gisele Bundchen foloseşte uleiul de cocos si pentru linia sa de cosmetică.

Sursa foto: Pinterest

Angelina Jolie

Angelina folosește uleiul de cocos cu lingura! Si nu ii este frică sa recunoască. Faimoasa actrită isi incepe ziua cu o lingură plină de ulei de cocos si o mâna de cereale. Nu a spus dacă adaugă si lapte sau ceai, dar putem observa cu totii că uleiul de cocos face minuni pentru Angelina.

Sursa foto: Pinterest

Thalia 

Thalia a dezvăluit secretul pielii perfecte: îşi hidratează pielea cu ulei de cocos. Aceasta a afirmat că efectele sunt uimitoare. 

Sursa foto: Pinterest

Jennifer Aniston

Fiindcă tot am mentionat-o pe Angelina Jolie, nu se poate sa nu vorbim si despre fosta sotie a lui Brad Pitt. Jennifer iubeste uleiul de cocos cu nachos! Va vine sa credeti? Jennifer recunoaște ca nachos reprezinta felul ei de mancare favorit. Jen isi prepară nachos singură, taie cartofii ca pe tortillas si apoi ii stropește cu ulei de cocos.

Sursa foto: Pinterest