Dieta care a scăpat-o pe Kim Kardashian de 26 de kg

0

Cu toții știm că Dieta Atkins a ajutat-o pe Kim să dea jos un număr impresionant de kilograme, după doar șase luni de la naștere. Dar puțini cunosc faptul că ea a făcut niște sacrificii enorme în acest sens. Colette Heimowitz, medicul nutriționist al vedetei de reality show, a dezvăluit câteva dintre secretele lui Kim, care au ajutat-o să piardă atât de rapid în greutate:

1. “A ținut dieta în timpul sarcinii, dar și în timpul alăptării; partea bună la Atkins e că are cantitatea adecvată de proteine, grăsimi nesaturate, fibre și fructe pentru o femeie care asteaptă un copil sau abia a născut”, a spus Heimowitz.

2. Potrivit nutriționistei, vedeta nu a mâncat mai mult de 1800 de calorii pe zi. Printre felurile recomandate s-au numărat omleta cu legume și brânză, pieptul de pui la grătar cu salată de spanac sau dovleacul cu dressing de feta. Pentru cină, lui Kim i s-a dat voie să mănânce spaghete cu zuchinni sau crenvuști de pui. Ȋntre mese a avut liber la hummus cu legume ori un baton de cereale pentru slăbit, câteva fructe sau câteva nuci.

3. Unul din trucurile lui Kim a constat în faptul că si-a schimbat alimentația de fiecare dată când a mai scăpat de kilograme. La început, ea nu putea să mănânce niciun fel de produs ce conținea amidon. Astfel, înlocuia genul acesta de alimente cu proteine (pește, pui, ouă) sau cu lactate ori cu produse ce conțin grăsimi nesaturate (nuci, avocado).

4. Pe parcurs, a început să mănânce preparate cu amidon, dar în cantități mici. A introdus la mesele de prânz câte puțin orez, quinoa sau cartofi la cuptor.

5. Nu s-a abătut de la dietă nici măcar în vacanțe.

6. Nu a facut exces de alimente care-i plăceau foarte mult. Dacă avea poftă de paste, le folosea pe post de garnitură la alimentele de bază din regimul ei alimentar.

7. A menținut echilibru între carbohidrați, grăsimi și proteine în timpul întregii săptămâni.

Aici poti gasi mai multe detalii despre dieta Atkins.