Concertul 50 Cent se muta la Arenele Romane

0

Cu opt zile inainte de data programata pentru show-ul rapperului 50 Cent la Bucuresti, organizatorii, compania Events, anunta schimbarea locatiei. Astfel, recitalul celui mai discutat personaj din industria muzicala internationala se va desfasura la Arenele Romane, si nu pe stadionul Dinamo, asa cum fusese anuntat initial. Schimbarea locatiei este pusa pe seama riscului ridicat de distrugere a noii piste de atletism a arenei din Stefan Cel Mare, care a costat 104 miliarde de lei vechi.

„Doresc sa subliniez ca schimbarea locatiei concertului nu va afecta sub nicio forma calitatea prestatiei artistului 50 Cent, a celor care il insotesc (Young Buck, Dj Who Kid si Olivia n.r) sau a trupei de deschidere, Parazitii. Singura problema ce survine, odata cu modificarea locatiei, este numarul mai redus de bilete, insa vom incerca sa ne recompensam fata de fanii lui 50 Cent printr-un spectacol pe care nu-l vor uita, speram, niciodata. De asemenea, vor exista trei tribune VIP, respectiv zonele G, H si I ale Arenelor Romane”, a declarat Sorina Burlacu, director general Events.

Biletele pentru concertul 50 Cent din 14 iunie se gasesc la Sala Palatului, Arenele Romane si in retelele Diverta si Media Galaxy la pretul de 95 RON.