Lora spune adevărul despre divorțul sfâșietor prin care a trecut!

0

Laura Petrescu este cunoscută publicului sub numele de Lora pentru muzica sa, dar şi pentru participarea la emisiunea „Next star”, în calitate de jurat. Invitată în emisiunea „Dincolo de aparente”, Lora a mărturisit că a trecut prin clipe de coșmar alături de fostul său soț. 

Ea a dezvăluit ca motivul separării lor a fost în primul rând violența. Artista a spus că Dan Badea era foarte agresiv cu ea și chiar i-a interzis să rămână însărcinată. Artista, care la momentul respectiv a fost acuzată că a ajuns la separare din cauza infidelităţii ei, a dat cărţile pe faţă şi a explicat că şi fostul ei soţ a avut partea lui de vină şi că nu era nici pe departe persoana caldă de care ar fi avut nevoie. Solista a vorbit despre episoade de agresivitate în cuplu, care au determinat-o să pună punct căsniciei: 

O să fiu foarte sinceră fără să fiu melodramatică. Am acceptat să rămân într-o relaţie în care iubitul meu devenise agresiv fizic, lucru care s-a întâmplat după ce am tolerat agresivitate verbală. Mi s-a cerut să aleg între a cânta şi el, iar o altă limită a fost minciuna pe care mi-a spus-o când susţinea că îşi doreşte familie şi copil şi apoi mi-a spus că nu vrea copil. A durut cum nu vă puteţi imagina, pentru că îmi spunea cine o să mai meargă în locul meu la concerte! În momentul ălă, clar ai iubit o proiecţie. Ultima dată când am suferit foarte tare am urlat în pernă şi m-am ascuns în baie, stăteam înghesuită şi am plâns ca un copil mic. De când m-am despărţit de fostul meu soţ, ne-am mai întâlnit şi ne-am salutat, dar acum nu aş putea să-l mai salut. Ar fi modul meu de a spune «foarte urât din partea ta». El a fost întrebat dacă nu îi este frică să se căsătorească atât de repede şi a răspuns că nu îi este teamă că … va fi din nou înşelat„, a spus Lora la emisiunea „Dincolo de aparenţe” de la Antena Stars.       

Lora are acum o relaţie cu Ionuț Ghenea, fostul iubit al actriţei Doinita Oancea șintenționează să se căsătorească în scurt timp cu acesta.

Sursa foto: Pagina personala Facebook