Madalina Ghenea spune totul despre sarcină!

0

Mădălina Ghenea urmează să devină mămică în scurt timp. După ce a oferit o surpriză dezvăluind că este însărcinată pentru prima dată pe coperta revistei româneşti „The Art of Leaving“, pe care a apărut cu burtica proeminentă la vedere, Mădălina Ghenea a acordat un interviu pentru Gioia, una dintre cele mai importante publicaţii din Italia, în care a vorbit despre relaţia cu afaceristul Matei Stratan, despre postura de mamă, dar şi despre modul neconvenţional în care a fost cerută în căsătorie.    

Sursa foto: www.gioia.it

Ghenea are o relație de mai bine de un an cu fotomodelul Matei Stratan, fiul unui milionar din Iași. Fanii o suspectau că este însărcinată pentru că în ultimul timp își ascundea abdomenul în toate fotografiile pe care le distribuia pe rețelele de socializare. Însărcinată în opt luni, Mădălina Ghenea urmează să nască o fetiţă al cărui nume îl va decide împreună cu familia sa şi partenerul său de viaţă. Totodată, vedeta a explicat că primele luni nu au fost deloc uşoare şi chiar s-a gândit la riscul de a pierde sarcina. 

Foto: Instagram Madalina Ghenea

Primele luni au fost mai dificile, am ajuns la spital, mă gândeam că o să pierd sarcina. Visam să devin mamă încă din copilărie. Mi-am dorit întotdeauna un copil, dar nu a fost uşor pentru mine. Este cea mai mare bucurie pe care viaţa mi-a oferit-o. Am o listă lungă de nume pentru fetiţa noastră. Suntem mulţi care decidem, eu, Matei, părinţii mei şi ai lui. Întâi trebuie să o văd, să o cunosc. Va fi suficient să o privesc în ochi. Acum nu aştept decât momentul în care o voi strânge pe fiica mea în braţe şi nu îi voi mai da drumul. Vreau să îi dăruiesc fetiţei mele ceea ce mi-a dăruit şi mama mea mie: multă iubire, o educaţie solidă, o prietenie strânsă, rădăcini puternice, un loc unde mă puteam întoarce oricând şi mă simţeam în siguranţă”, a povestit actriţa pentru revista Gioia. Mădălina Ghenea a dezvăluit că îşi doreşte o familie numeroasă şi chiar se gândeşte să mai adopte un băieţel: „Eu şi Matei am dori să adoptăm un copil. El îşi doreşte acum şi un băieţel. Eu vreau cinci sau şase. Visez la o familie numeroasă.”  Actriţa a vorbit şi despre povestea de dragoste începută în primăvara anului trecut, precizând că este extrem de fericită şi simte că şi-a găsit jumătatea: „Matei este cel mai bun lucru din viaţa mea, deoarece de la început a crezut că pentru noi doi totul este posibil. Siguranţa lui m-a făcut cea mai fericită femeie din lume. Primul lucru pe care mi l-a spus a fost: Vreau să mă căsătoresc cu tine şi să devenim părinţi. Acum sunt fericită, râd mereu. Dintr-un miracol s-a născut un altul. Îl respect foarte mult. Am înţeles că el este alesul imediat.

Sursa foto: www.fabfashionfix.com

În anul 2012, numele româncei s-a aflat în topul celor mai dorite femei, întocmit de site-ul AskMen.com. Mădălina Ghenea a avut relaţii cu mai mulţi actori de la Hollywood, inclusiv cu nominalizatul la Oscar, Michael Fassbender. Anterior, românca a fost logodnica lui Gerard Butler, starul filmului „300“, dar şi a designerului german Philipp Plein. Mădălina Ghenea, originară din Slatina (judeţul Olt), este un top model internaţional de succes şi a debutat ca actriţă în 2011, în comedia italiană „I Soliti Idioti“, în regia lui Enrico Lando, iar în 2012 a fost recompensată cu premiul Sorriso diverso Roma, pentru interpretarea din „Razzabastarda“ de Alessandro Gassman. De asemenea, a mai jucat în filmul „Dom Hemingway“, semnat de Richard Shepard, în care apare alături de Jude Law. În 2015, românca a putut fi văzută în filmul italian „Tinereţe/ Youth“, regizat de Paolo Sorrentino, rol pentru care a fost recompensată cu premiul Vanity Fair, în cadrul celei de-a 61-a ediţii a Festivalului de Film Taormina, desfăşurat în Sicilia. La începutul anului 2016, Mădălina Ghenea (27 de ani) a uimit audienţa festivalului de la Sanremo, acolo unde, în calitate de coprezentatoare, a fost intens lăudată atât pentru prestaţie, cât şi pentru ţinutele purtate, presa italiană numind-o chiar „reginetta di Sanremo“ (n.r. – regina din Sanremo). În mai, Mădălina Ghenea a fost prezentă la Festivalul Internaţional de Film Transilvania, desfăşurat în Cluj, unde i-a înmânat un premiu pentru întreaga activitate celebrei actriţe Sohpia Loren, cu care este adesea comparată. Anul acesta, Mădălina Ghenea va mai putea fi văzută în comedia romantică „Smitten!“, debutul regizoral al scenaristului american Barry Morrow.