Dieta care a ajutat-o pe Marilyn Monroe să aibă parte de dimensiunile ideale

0

Marilyn Monroe a rămas în mintea tuturor datorită frumuseții și condiției fizice care erau de invidiat. Un aspect mai puțin cunoscut din viața ei este faptul că Marilyn făcea eforturi pentru a arăta superb, iar o parte dintre ele au fost dezvăluite presei!

Croitoreasa care s-a ocupat de Marilyn a dezvăluit cu mult timp în urmă dimensiunile pe care le avea aceasta. Marilyn oscila mereu intre 53 si 60 de kg. Bustul măsura 89 cm, talia 56 cm iar la sold măsura 89 cm. Putem spune că avea măsurile ideale pe care le păstra urmând câteva reguli stricte:

Obisnuia să consume proteine

Alimentația obisnuită pentru Marilyn Monroe consta în:

Mic dejun: Ȋn fiecare dimineață, pe stomacul gol, Marilyn bea o cană cu lapte cald, în care adăuga două ouă crude. Pe lânga acest mic dejun nu tocmai obișnuit, Marylin adăuga și o capsulă cu multivitamine. 

Pranzul: era inexistent

Cina: Marilyn Monroe susținea că nu trecea zi în care să nu se oprească la un magazin și să cumpere fie o friptură, fie cotlete de miel sau ficat. Carnea gătită la cuptor o servea alături de cinci morcovi cruzi. Despre acest obicei, Marilyn glumește, suspectând că ar fi fost pe jumătate iepure, întrucât susținea că nu se plictisea niciodată să mănânce morcovi.

Facea mult sport

Ȋn ceea ce privește mișcarea, Marilyn avea o rutină strictă. Zilnic, primul lucru după ce se trezea, făcea o serie de exerciții care o ajutau să se mențină în formă.

„După ce ma spăl pe dinți în fiecare dimineața, mă spăl pe ochi pentru a mă dezmetici și mă așez pe podea, lânga pat și încep primul exercițiu. E o rutină de sporire a fermității bustului, care constă în ridicarea unor greutați de 2.5 kilograme de jos, din zona bazinului spre lateral și în sus deasupra capului. Fac exercițiul acesta de 15 ori, mișcările fiind lente. Repet apoi de înca 15 ori, pornind invers, de deasupra capului, spre bazin, într-o mișcare amplă. Apoi, cu mâinile la 45 de grade de la sol, fac cercuri cu greutățile pâna îmi obosesc mâinile. Nu număr repetările fiindcă nu pot urma un tipar strict.”, a dezvăluit sex-simbolul.

Sursa foto: www.biography.com