Karl Lagerfeld despre rețeta succesului: „Nu-ți lăsa picioarele să atingă pământul!”

0

Atunci când călătoria întâlnește moda, nu ne putem aștepta la altceva decât la o combinație perfectă. Mai ales când acest aspect include hoteluri de 5 stele, restaurante gourmet și un simbol al modei care se ocupă de toate detaliile luxuriante. Director de creație al brand-urilor Chanel si Fendi, unicul Karl Lagerfeld a dezvăluit un secret care va face fiecare persoană iubitoare de călatorii și moda să fie entuziasmată când il va afla.

Sursa foto: www.vainstylemag.com

Designerul, artistul, fotograful, editorul și simbolul modei recunoscut internațional a decis în sfârșit să-și extindă afacerea de succes și în industria ospitalieră. Pentru cei care iubesc hotelurile de lux și mai ales cele cu design unicat, exclusivist, veștile sunt excelente! Talentul nemărginit al designerului german depașeste limitele modei.

Sursa foto: Jacques Brinon

La începutul carierei, a acumulat o valoroasă experiență lucrând pentru unii dintre cei mai mari designeri din Paris, cum ar fi Pierre Balmain și Jean Patou. Pâna să îsi creeze propria colecție, toți cei din industria modei erau încântați de modelele sale – fustele sale mini erau doar începutul unei cariere cu modele controversate și stiluri neconvenționale. Era foarte determinat – un vizionar cu o minte extrem de talentată, care a reușit să strălucească și să se facă remarcat din mulțime.

Sursa foto: Pinterest

Ȋn 1964 a preluat casa franțuzească de modă Chloe, unde treptat a reușit să introducă propriul stil unic și farmecul rafinat în colecțiile haute couture ale casei de moda. Personalitatea lui a strălucit prin fiecare creație, la fel și stilul de viată. Cariera sa la Chloe a ajuns destul de repede la final. Conform spuselor sale a simțit o lipsă a entuziasmului odată cu dezvoltarea brandului și cu ceea ce însemna conducerea, administrarea generala. Ceea ce ii era cu adevarat necesar era creația. Să creeze ceva incredibil, ceva care să-i apartină complet. Când a preluat Chanel, a arătat întregii lumi abilitățile sale nu doar ca și creator de modă, dar și ca om de afaceri. A reușit să revigoreze un brand clasic și să îmbine modernul alături de eleganța eternă cu creații de modă prêt-à-porter; rezultatul a fost un imens succes și Lagerfeld a fost declarat un mare simbol în domeniul modei. A colaborat cu alte câteva branduri importante cum ar fi Diesel si H&M înainte de a concepe în sfârsit propriul său brand, timp in care a rămas Director de creație pentru Fendi si Chanel.

Karl Lagerfeld este un personaj care crede cu convingere că succesul vine după multă muncă și creativitate. El merită cu siguranța admirația tuturor și respectul pentru drumul parcurs în cariera sa. Construind un imperiu și recent propriul brand, el a decis să-și orienteze cariera spre un nou nivel și să se reinventeze, intrând în industria ospitaliera. Desigur, când esti Karl Lagerfeld și faci o asemenea mutare impresionanta, meriți un loc special pentru a împărtăși publicului larg această veste. Stilul de viată unic și viziunea neconvenționala iși lasă amprenta modernă asupra hotelurilor, restaurantelor, cluburilor private și vilelor, actualizându-le la nivelul stilului Karl Lagerfeld.

Sursa foto: Hotel isla Moda- Dubai

Cu siguranță acest nou început va fi unul de mare succes, de vreme ce el întotdeauna spune că „Trebuie să te gândești, înainte să propui ceva”. Karl Lagerfeld urmează pașii designerilor Armani, Bulgari și Versace care deja au lansat apartamente și hoteluri, dar este doar o chestiune de timp pâna când Directorul Chanel va deveni și un simbol al domeniului hotelier. El a creat deja Apartamentul Karl Lagerfeld pentru Schlosshotel Grundewald din Berlin, precum și Odisea – o serie de 15 panouri de sticla reprezentând călătoria lui Odiseu, pentru Hotel Metropole Monte Carlo. Acesta a fost doar începutul.

Sursa foto: Schlosshotel Grundewald

Hotelul Karl Lagerfeld de 5 stele este următorul. Noi idei și proiecte vor urma, asta pentru că designerul este pregătit pentru a cunoaște succesul încă o dată. Amprenta Karl este peste tot în lume, el fiind incomparabil, unic. Rețeta succesului, după cum a transmis el revistei Vogue este: „Nu-ți lăsa picioarele să atingă pământul!