Ce mașini își etalează vedetele?

0

Celebritățile îsi permit să îsi achiziționeze mașini scumpe, motiv pentru care ne-am gândit să facem o comparație între mașinile vedetelor autohtone și cele ale starurilor de peste ocean. Ce a ieșit, vedeți mai jos:

Loredana Groza iese la plimbare pe străzile Capitalei la volanul unui superbolid: un Mercedes nou-nouţ, pe care a dat 80.000 de euro. Solista s-a îndrăgostit de acest model atât de tare, încât a refuzat ofertele venite de la alţi dealeri auto, care îi dădeau gratis maşină de dragul reclamei pe care diva ar fi urmat să le-o facă…

Sursa foto: www.gentlemanscar.ro

Protagonista reality-show-ului The Kardashians unde şi-a expus viaţa în cele mai mici amănunte, pe bani, şi-a achiziţionat un Bentley Continental GT. De curând Kim Kardashian a fost fotografiată la volanul unei noi maşini, un Ferrari F430. Maşina costă 186.925 de dolari.

Sursa foto: www.ranker.com

Mihaela Radulescu nu se lasă mai prejos și își face și ea apariția prin oraș la volanul unui superb Land Rover Evoque.

 Smiley este un om fericit când își scoate Jaguar-ul la plimbare pe străzile Bucureștiului.

Una dintre bunele prietene ale lui Kim, Paris Hilton poate avea orice maşină îşi doreşte. Averea îi permite acest lucru. Ca şi prietena ei, Paris are un Bentley Continental GT pentru care a plătit 285.000 de dolari. Şi-a făcut singură cadou maşina în 2008, de Crăciun. Paris a mai băgat câteva mii de dolari şi în personalizarea maşinii – este roz cu diamante şi alte capricii.

Sursa foto: Pinterest

David Beckham a dat pe maşină 407.000 de dolari. Un Rolls decapotabil, customizat după gusturile fine ale sportivului, cu roţi Savini Forged de 24″ si tapiseria brodată cu numărul 23, norocos pentru David.

Mogulul media Simon Cowel conduce un Bugatti Veyron de 1,7 milioane de dolari. Poate atinge cu lejeritate 267 km pe ora şi este una dintre cele mai rapide maşini.